ایثار.ماندگار

8 تير 1400
چهارمین ایثار ماندگار در سال جاری؛ هشتاد و چهارمین اهدای عضو در استان بوشهر انجام شد
رئیس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از هشتاد و چهارمین اهدای عضو در این استان خبر داد و گفت: پدر جوان ۴۴ ساله با اهدای ۳ عضو خود به زندگی ۳ نفر جان دوباره بخشید.

با انجام سومین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال جاری؛ جوان برازجانی فرشته نجات جان چند هم‌وطن شد
کارشناس مرکز فراهم آوری اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سومین اهدا عضو استان بوشهر در سال ۱۴۰۰ با رضایت خانواده نوع‌دوست و ایثارگر جوان ۳۳ ساله برازجانی انجام شد.

ایثار ماندگار نوجوان بوشهری در نخستین روز از سال ۱۴۰۰
کارشناس مرکز فراهم آوری اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نخستین اهدا عضو استان بوشهر در سال ۱۴۰۰ با رضایت خانواده نوع‌دوست و ایثارگر نوجوان ۱۹ ساله بوشهری انجام شد.

چهاردهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال 99؛جوان شیرازی به زندگی 3 فرد جان دوباره بخشید
رییس مرکز فراهم آوری اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جوان 35 ساله شیرازی با اهدا 3 عضو خود به زندگی 3 نفر جان دوباره بخشید.

سیزدهمین ایثار ماندگار استان بوشهر؛ جوان تنگستانی به زندگی 4 فرد جان دوباره بخشید
رییس مرکز فراهم آوری اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جوان 35 ساله تنگستانی با اهدا 4 عضو خود به زندگی 4 نفر جان دوباره بخشید.

یازده و دوازدهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در یک‌شب اتفاق افتاد/ برداشت بیش از ۲۳۰ عضو از سال ۸۳ تاکنون
رئیس مرکز فراهم آوری اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از انجام یازده و دوازدهمین ایثار ماندگار در یک‌شب در استان بوشهر خبر داد.

28 دی 1399
نهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال۹۹؛ مادر ۶۰ ساله خورموجی نجات‌بخش سه نیازمند به عضو شد
رئیس مرکز فراهم آوری اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در نهمین ایثار ماندگار در سال ۹۹ مادر ۶۰ ساله خورموجی نجات‌بخش سه نیازمند به اهدا عضو شد.

هشتمین ایثار ماندگار در بوشهر؛ کودک ۳ ساله بوشهری فرشته نجات جان سه هم‌وطن شد
رئیس مرکز فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار خانواده زینبی هشتمین اهدا عضو استان بوشهر در سال ۹۹ نجات‌بخش جان سه هم‌وطن شد.

16 مهر 1399
هفتمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ۹۹؛ جوان گناوه‌ای سه هم‌وطن را از مرگ نجات داد
رییس مرکز فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار ماندگار جوان گناوه‌ای در سحرگاه پانزدهم مهرماه، هفتمین اهدا عضو استان بوشهر در سال ۹۹ به ثبت رسید.

9 مهر 1399
ششمین ایثار ماندگار سال ۹۹؛ پدری مهربان، فرشته نجات جان یک هم‌وطن شد
مسئول واحد فراهم آوری عضو پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار ماندگار پدری مهربان از اهالی دهدشت، ششمین اهدا عضو استان بوشهر در سال ۹۹ انجام شد.

6 مهر 1399
چهارمین و پنجمین ایثار ماندگار در سال ۹۹؛ دو دشتستانی فرشته نجات هم‌وطنان نیازمند به دریافت عضو شدند
مسئول واحد فراهم آوری عضو پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار ۲ شهروند دشتستانی در سحرگاه ششم مهرماه و انجام چهارمین و پنجمین عمل اهدا عضو استان بوشهر در سال ۹۹، چندین هم‌وطن نیازمند به دریافت عضو به زندگی سلامی دوباره دادند.

27 امرداد 1399
سومین ایثار ماندگار سال ۹۹؛ مادری جوان فرشته نجات سه هم‌وطن شد
مسئول واحد فراهم آوری عضو پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار مادری فداکار، سومین اهدا عضو استان بوشهر در سال ۹۹ نجات‌بخش جان سه هم‌وطن شد.

دومین ایثار ماندگار در سال ۹۹؛ در ماه میهمانی خدا پدری فرشته نجات جان سه هم‌وطن شد
رییس مرکز فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار پدری فداکار در ماه میهمانی خدا، دومین اهدا عضو استان بوشهر در سال ۹۹ نجات بخش جان سه هم وطن شد.

نخستین ایثار ماندگار در سال ۹۹؛ نوجوان دلواری فرشته نجات سه هم‌وطن شد
رییس مرکز فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نخستین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ۹۹ با رضایت خانواده نوع‌دوست نوجوان دلواری رقم خورد.

شانزدهیمن ایثار ماندگار استان بوشهر در سال 98 با اهدای عضو جوان بوشهری انجام شد
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار ماندگار زنده یاد داوود عبدالشیخی شانزدهمین اهدای عضو استان بوشهر در سال جاری انجام شد.

چهاردهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال جاری؛ بزرگ‌ترین اهدا عضو در استان بوشهر با سومین اهدا قلب/ انتقال۵ عضو جوان ۱۹ ساله برای پیوند به تهران و شیراز/ گزارش تصویری
چهاردهمین اهدا عضو در سال جاری در استان بوشهر با انتقال اعضا جوان ۱۹ ساله اتفاق افتاد.

17 شهريور 1398
دوازدهمین ایثار ماندگار سال ۹۸ بوشهر در ایام شهادت اباعبدالله‌الحسین (ع) صورت گرفت
در دوازدهمین اهدا عضو استان بوشهر در سال جاری هم‌زمان با ایام شهادت اباعبدالله‌الحسین (ع)، خانواده حسین صابری با اهدای اعضای پدرشان ایثار کردند.

13 امرداد 1398
دهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ۹۸؛ نوجوان ۱۷ ساله فرشته نجات هم‌وطنان نیازمند به دریافت عضو شد
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با انجام دهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ‏‏۹۸ چند هم‌وطن نیازمند به دریافت عضو از مرگ نجات پیدا کردند.‏

19 دی 1397
ششمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ۹۷؛ اهدای عضو جوان ۲۵ ساله دشتستانی سه هم‌وطن را از مرگ حتمی نجات داد
مسئول مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار ماندگار زنده‌یاد سجاد بارگاهی، جوان ۲۵ ساله دشتستانی، سه هم‌وطن نیازمند به پیوند عضو از مرگ نجات یافتند.

28 امرداد 1397
چهارمین ایثار ماندگار در سال 97 : قهرمان ملی‌پوش، آخرین مدال زندگی خود را با نجات جان چهار هم وطن دریافت کرد
با انجام چهارمین اهدای عضو استان بوشهر در سال جاری دختر ورزشکار بوشهری، قهرمان رشته تیراندازی باکمان و عضو تیم ملی سافتبال ایران به چهار بیمار نیازمند عضو جانی دوباره بخشید.

اولین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال 97 در نخستین روز از سال صورت گرفت
اولین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال 97 در نخستین روز از سال صورت گرفت.