بهورزان

21 امرداد 1402
بهورزان تنگستان در تولید محتوا فعال و توانمند شدند
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان از توانمندسازی و فعال‌سازی بهورزان این شهرستان در تولید محتوا خبر داد.

11 خرداد 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه: ارتقای سطح سواد بهورزان موجب ارتقای شاخص‌های بهداشتی خواهد شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: ارتقای سطح سواد بهورزان موجب ارتقای شاخص‌های بهداشتی خواهد شد.

13 شهريور 1400
رئیس شبکه بهداشت و درمان دیّر: وضعیت مطلوب خدمات‌رسانی بهورزان در دیّر/ بهورزان ۵۵ هزار خدمت به جمعیت ساکن در روستاهای شهرستان دیر ارائه کرده‌اند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: بهورزان از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۵ هزار خدمت بهداشتی و درمانی به جمعیت ساکن در روستاهای شهرستان دیر ارائه کرده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بهورزان انسان‌های گمنامی، که بدون هیچ ادعایی در دورترین روستاها برای سلامت مردم گام برمی‌دارند
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دهمین جلسه کمیته اضطرار منطقه ویژه پارس گفت: آمار کشور در زمینه کرونا ویروس حاصل تلاش انسان‌های گمنامی است بنام بهورزان که بدون هیچ ادعایی در دورترین روستاها برای سلامت مردم گام برمی‌دارند.

20 مهر 1398
فرماندار شهرستان دشتی: بهورزان منشأ خدمات ارزنده‌ای به بهداشت و درمان جامعه هستند
فرماندار شهرستان دشتی گفت: بهورزان منشأ خدمات ارزنده‌ای به بهداشت و درمان جامعه هستند.

12 شهريور 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بهورزان یکی از مؤثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بهورزان یکی از مؤثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند.

برگزاری مرحله دوم آزمون بهورزان شاغل شبکه بهداشت و درمان کنگان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کنگان، آزمون مرحله دوم بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان کنگان در سالن آموزشگاه بهورزی شهرستان کنگان برگزار شد.

29 امرداد 1397
بهورزان برتر آزمون فصل اول بهورزی شهرستان دشتستان تجلیل شدند
بهورزانی که در آزمون فصل اول بهورزی بیشترین امتیاز را بین بهورزان شهرستان دشتستان کسب نمودند، تجلیل شدند.

6 تير 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان: ارایه خدمات سلامت باید با بالاترین کیفیت انجام شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: ارایه خدمات سلامت باید با عشق به مردم و با بالاترین کیفیت انجام شود.

26 شهريور 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: بهورزان همواره در خط اول خدمات بهداشتی هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: بهورزان همواره در خط اول خدمات بهداشتی حضورداشته و در هر برنامه‌ای بیشترین فعالیت را در دورترین مناطق و با کمترین امکانات انجام می‌دهند.

10 امرداد 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: بهورزان خط مقدم ارایه خدمات بهداشتی درمانی می‌باشند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: بهورزان به‌عنوان نمایندگان حوزه سلامت در روستاها به‌عنوان خط مقدم ارایه خدمات بهداشتی و درمانی هستند.

10 امرداد 1395
برگزاری آزمون فصل اول بهورزان در شهرستان کنگان
آزمون فصلی بهورزان شهرستان کنگان باهدف بررسی سطح دانش و نگرش آنان در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.