بیمارستان.ها

15 فروردين 1402
بازدید نوروزی تیم معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان سلمان فارسی تأمین اجتماعی/ تیم اعضای پیوند بیمارستان تقدیر شدند
در ادامه پایش نوروزی مراکز درمان استان بوشهر تیم نظارت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان سلمان فارسی تأمین اجتماعی بوشهر بازدید کردند.

29 فروردين 1401
در راستای سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری؛ اتاق‌های اختصاصی زایمان طبیعی در بیمارستان‌های استان بوشهر افزایش می‌یابد
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در راستای سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) اتاق‌های اختصاصی زایمان طبیعی در بیمارستان‌های استان بوشهر افزایش می‌یابد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کمیته بحران بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر فعال شود / مقابله با ویروس کرونا نیازمند عزم و همکاری همه دستگاه‌ها و آحاد مردم است
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کمیته بحران بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر فعال شود.