تأمین.اجتماعی

15 فروردين 1402
بازدید نوروزی تیم معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان سلمان فارسی تأمین اجتماعی/ تیم اعضای پیوند بیمارستان تقدیر شدند
در ادامه پایش نوروزی مراکز درمان استان بوشهر تیم نظارت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان سلمان فارسی تأمین اجتماعی بوشهر بازدید کردند.

9 شهريور 1401
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نگاه سیاسی و احساسی در حوزه درمان جایگاهی ندارد / درمانگاه تأمین اجتماعی جم دارای فضای فیزیکی مناسب و عدم کارایی لازم است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نگاه سیاسی و احساسی در حوزه درمان جایگاهی ندارد.

8 شهريور 1401
در سفر یک‌روزه به شهرستان جم؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان توحید جم و درمانگاه تأمین اجتماعی بازدید کرد/ گزارش تصویری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سفر به شهرستان جم از بیمارستان توحید جم وابسته به بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر، طرح توسعه بیمارستان، درمانگاه تخصصی بیمارستان و درمانگاه تأمین اجتماعی جم بازدید کرد.

30 تير 1399
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت عروج آسمانی پنجمین شهید مدافع سلامت استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با صدور پیامی شهادت پنجمین شهید مدافع سلامت استان را تسلیت گفت.

پرستاران شبکه بهداشت ودرمان وبیمارستان تأمین اجتماعی نبی اکرم (ص) عسلویه تجلیل شدند
به مناسبت فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، پرستاران شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان نبی اکرم (ص) عسلویه توسط فرماندار و سرپرست شبکه بهداشت و درمان تجلیل شدند.

زمینه توسعه دو بیمارستان تأمین اجتماعی در برازجان و عسلویه فراهم شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به تک تخصصی بودن بیمارستان مهر برازجان از سازمان تأمین اجتماعی انتظار داریم زمینه عمومی شدن آن را فراهم کند.