تخلف

8 فروردين 1400
تخلفات بهداشتی در هفته اول نوروز منجر به پلمپ ۱۲ مکان عمومی در شهرستان بوشهر شد
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از پلمپ ۱۲ مکان عمومی و بازرسی از هزار و ۴۹ مرکز و اماکن تحت پوشش در هفته اول نوروز خبر داد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان خبر داد: داماد تنگستانی به دادگاه معرفی شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: داماد تنگستانی به دلیل عدم توجه به رعایت قوانین برگزاری مراسمات در دوره کرونا در مراسم عروسی به دادگاه معرفی شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: تعطیلی ۷۹ واحد صنفی متخلف از ابتدای شیوع ویروس کرونا در شهرستان بوشهر
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ۷۹ واحد صنفی متخلف از ابتدای شیوع ویروس کرونا در شهرستان بوشهر تعطیل و پلمپ شده‌اند.

دبیر هیئت تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: عدم آشنایی کارمندان نسبت به قوانین یکی از علل بروز تخلفات اداری است
دبیر هیئت تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از علل بروز تخلفات اداری عدم آشنایی و شناخت کافی کارمندان نسبت به قوانین موضوعه به خصوص قانون رسیدگی به تخلفات اداری و تخلفات احصایی آن است.

13 شهريور 1398
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پیشگیری از تخلفات مالی و اداری باعث کاهش هزینه‌های وارده به سیستم می‌شود
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیشگیری از تخلفات مالی و اداری ضمن اینکه هزینه‌های وارده به سیستم را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد از اتلاف منابع انسانی و اعتباری تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.

26 فروردين 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان دیلم: با آرایشگاه‌های متخلف در دیلم برخورد قانونی می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: به‌منظور حفظ سلامت شهروندان، با آرایشگاه‌های زنانه متخلف در شهر دیلم برخورد جدی و قانونی خواهد شد.

11 فروردين 1398
پلمپ یک واحد عرضه غذای بیرون بر در شهرستان گناوه
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: یک واحد عرضه غذای بیرون بر در شهر گناوه، به علت تخلف بهداشتی و عدم رفع نواقصات اعلام‌شده، تعطیل شد.

10 شهريور 1397
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: متخلفین بهداشتی در شهرستان بوشهر به تعزیرات حکومتی معرفی شدند
تخلف از قوانین بهداشتی مراکز عرضه کننده مواد غذایی، مستوجب مجازات بازدارنده به ازای هر مورد نقض مقررات بهداشتی خواهد بود.

26 تير 1396
تعطیلی دو رستوران شهر جم به دلیل انجام تخلفات بهداشتی
مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان جم عنوان داشت: دو رستوران در شهر جم به دلیل انجام تخلفات بهداشتی و عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل شدند.

21 تير 1395
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تعطیلی هجده مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان
کارشناس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علاوم پزشکی بوشهر گفت: بیش از 240 مورد بازرسی در ماه مبارک رمضان به‌عمل‌آمده که هجده مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این ماه به دلیل تخلفات بهداشتی پلمپ شدند.