تصادف

8 تير 1401
تحقق یک مأموریت اورژانسی حین انجام مأموریت؛ رئیس اورژانس استان بوشهر به کمک مصدومین تصادفی شتافت
به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر روز سه‌شنبه هفتم تیرماه سال جاری، رئیس اورژانس استان در راه بازگشت از مأموریت جلسه فرمانداریِ شهرستان دشتستان، به کمک مصدومین تصادفی که در حضور وی رخ داد، شتافت.

سرپرست شبکه بهداشت دیر مطرح کرد: بیماری‌های قلبی و تصادفات رانندگی مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در دیر
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: بیماری‌های قلبی و تصادفات رانندگی مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در شهرستان دیر هستند.

تصادف دو قایق گردشگری در ساحل شهر بوشهر
ستاد هدایت عملیات بحران فوریت‌های پزشکی استان اعلام کرد: دو قایق گردشگری در ساحل شهر باهم برخورد کرده و هشت نفر از سرنشینان آن مصدوم و راهی بیمارستان شدند.

12 مهر 1396
سرپرست بهداشت و درمان دشتستان عنوان کرد: درمان دانش‌آموزان حادثه تصادف در تنگ‌ارم دشتستان/ امدادرسانی و انتقال دانش آموزان حادثه‌دیده توسط اورژانس 115 و امبولانس مرکز خدمات جامع سلامت تنگ ارم
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اشاره به واژگونی خودرو سرویس مدرسه در شهر تنگ‌ارم دشتستان گفت: در این حادثه شش دانش‌آموز دبیرستانی، راننده و یک نوزاد ۶ ماهه تحت درمان قرار گرفتند.

13 مهر 1395
استفاده نکردن از کلاه ایمنی یکی از اصلی‌ترین علل افزایش میزان تلفات در تصادفات موتورسواران است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: استفاده نکردن از کلاه ایمنی یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین علل افزایش میزان تلفات در تصادفات موتورسواران است.