تغذیه


10 خرداد 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مصرف نمک ید دار برای همه افراد جامعه از دوران کودکی تا کهنسالی ضروری است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مصرف نمک ید دار برای همه افراد جامعه از دوران کودکی تا کهنسالی ضروری است.

 

11 ارديبهشت 1400
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه: استفاده از مواد غذایی پروتئینی برای بیماران سوختگی ضروری است
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه گفت: استفاده از مواد غذایی پروتئینی باکیفیت، برای بیماران سوختگی ضروری است و در روند درمان و ترمیم زخم‌های سوختگی نقش بسزایی دارد.

 

28 فروردين 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی دارد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد.

 

20 اسفند 1399
استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی یکی از شایع‌ترین انواع تقلّب‌هاست
کارشناس مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: یکی از شایع‌ترین انواع تقلّب‌ها، استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی است.

 

19 اسفند 1399
کرونا و سالمندان مبتلا/ کم آبی یکی از علل کم‌اشتهایی سالمندان مبتلا به کروناست
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: در سالمندان مبتلا به کووید ۱۹ یکی از علل کم‌اشتهایی، کم آبی است.

 

29 بهمن 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند و می‌تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و (دمانس) فراموشی را افزایش دهد.

 

8 بهمن 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تغذیه صحیح در پیشگیري و درمان سرطان‌ها تأثیرگذار است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: سرطان ازجمله بیماري‌هایی است که تغذیه صحیح در پیشگیري و درمان آن تأثیرگذار است.

 

6 بهمن 1399
مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: نشانگر تغذیه‌ای به عنوان همیار مصرف‌کننده اهمیت بسزایی دارد
مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نشانگر تغذیه‌ای به عنوان همیار مصرف‌کننده برای انتخاب ماده غذایی مناسب در دوران کرونا از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

4 بهمن 1399
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: تغذیه‌ای سالم یکی از عوامل تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت در پیشگیری از کروناست
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تبعیت از الگوی تغذیه‌ای سالم یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت در پیشگیری از کرونا محسوب می‌شود.

 

16 دی 1399
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: اصول تغذیه صحیح در دوران کرونا چیست؟
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه در روزهای کرونایی به دلیل تغییر نیازهای روزانه بدن در دوران بیماری دارای شرایط خاصی است.

 

15 دی 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد.

 

19 آبان 1399
رئیس اداره تغذیه علوم پزشکی بوشهر: تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه سالم / تنوع و تعادل در شرایط کرونا رعایت شود
رئیس اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در برنامه غذایی روزانه دو اصل تعادل و تنوع باید رعایت شود.

 

12 آبان 1399
مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: تغذیه مناسب خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد
مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه مناسب سیستم ایمنی بدن را تقویت و خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد.

 

28 مهر 1399
کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه: سه اصل تعادل، تنوع و میانه‌روی در برنامه غذای باید رعایت شود
کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: در یک برنامه غذایی سالم سه اصل تعادل، تنوع و میانه‌روی باید رعایت شود.

 

14 مهر 1399
مهم‌ترین توصیه تغذیه‌ای برای سالمندان در دوران کرونا مصرف غذاهای ساده و کم‌حجم است
کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: مهم‌ترین توصیه تغذیه‌ای برای سالمندان به‌ویژه در دوران شیوع کرونا، مصرف غذاهای ساده و کم‌حجم است که با افزایش سن نیاز به انرژی به علت کاهش تحرک بدنی کم می‌شود.

 

24 تير 1399
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در دوره بیماری کووید ۱۹، احتمال سوءتغذیه بیشتر است
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اینکه در دوره بیماری کووید ۱۹ معمولاً اشتهای بیمار کاهش می‌یابد، احتمال سوءتغذیه در وی بیشتر است.

 

18 تير 1399
درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ ممکن است علائم ویروس کرونا باشد
کارشناس ارشد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نتایج حاصل از مطالعات جدید منتشرشده در دنیا نشان می‌دهد که برخی افراد در مراحل اولیه عفونت با ویروس کرونا ممکن است علائمی مانند درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ را تجربه کنند.

 

17 تير 1399
برنامه غذایی مناسب یکی از بهترین راه‌ها برای سالم ماندن و کنترل اضافه‌وزن و چاقی است
کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: برنامه غذایی مناسب، یکی از بهترین راه‌ها برای سالم ماندن، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری و کنترل اضافه‌وزن و چاقی است.

 

12 خرداد 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در دوره نقاهت بیماری کرونا باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در دوره نقاهت بیماری کرونا به افزایش ایمنی بدن کمک می‌کند.

 

24 اسفند 1398
برای افزایش سطح ایمنی بدن از منابع غذایی حاوی ویتامین C استفاده کنید
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در ایران و لزوم آمادگی آحاد مردم جامعه، تقویت سیستم ایمنی بدن برای افزایش توان افراد در مقابله با ویروس کرونا موثر است.

 

28 دی 1398
ترویج الگوی غذایی صحیح، اولین قدم در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر است
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در گفتگو با روابط عمومی گفت: یکی از عوامل مؤثر در پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر، تغذیه سالم است و انتخاب صحیح الگوی غذایی و خود مراقبتی بر وضعیت سلامتی افراد مؤثر است.

 

22 دی 1398
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مکمل ویتامین "د" بر اساس توصیه‌های بهداشتی دریافت کنید/ عوارض جانبی مصرف بیش از حد مکمل ویتامین "د"
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تمامی افراد جامعه ضروری است برای پیشگیری از کمبود ویتامین دی، مکمل ویتامین دی موردنیاز خود را بر اساس توصیه‌های بهداشتی دریافت کنند.

 

16 دی 1398
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: آغاز دهمین بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه از 14 دی‌ماه در استان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز دهمین بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه از 14 دی‌ماه در استان خبر داد.

 

22 آبان 1398
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سوءتغذیه یکی از مشکلات تغذیه‌ای شایع در کودکان زیر ۵ سال است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سوءتغذیه یکی از مشکلات تغذیه‌ای شایع در کودکان زیر ۵ سال است.

 

16 امرداد 1398
سرپرست بیمارستان شهید گنجی: با افزایش فرهنگ تغذیه با شیر مادر، کودکانی سالم‌تر و بانشاط‌تر خواهیم داشت
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: بی‌شک با افزایش فرهنگ تغذیه با شیر مادر ما کودکان سالم‌تر و بانشاط‌تری خواهیم داشت که به دنبال آن باعث افزایش نشاط اجتماعی مردم جامعه خواهد شد.

 

16 امرداد 1398
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است و مهم‌ترین نشانه سلامت نوزاد، رشد و تكامل مطلوب در این مرحله است.

 

15 امرداد 1398
چاقی شکمی یکی از عوامل مستعد کننده کبد چرب می‌باشد
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری کبد چرب بیماری سلول‌های کبد انسان است که اخیراً به علت افزایش میزان چاقی در جامعه ما افزایش‌یافته است.

 

14 امرداد 1398
برنامه‌های هفته جهانی شیر مادر در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر به مناسبت هفته جهانی شیر مادر، واحد ترویج تغذیه با شیر مادر بیمارستان با حمایت رییس این مرکز و مدیریت خدمات پرستاری برنامه‌های متنوعی در این راستا برگزار کرد.

 

14 امرداد 1398
شیر مادر کامل‌ترین و سالم‌ترین غذا برای شیرخواران است
کارشناس مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ازآنجایی‌که شیر مادر کامل‌ترین و سالم‌ترین غذا برای شیرخواران است، همواره بر تغذیه کودکان با شیر مادر تأکید شده است.

 

13 امرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه: همسر و اطرافیان در شیردهی موفق مادران نقش مهمی دارند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: حمایت همسر و خانواده در روزهای نخست پس از زایمان موجب تداوم شیردهی مادر به نوزاد می‌شود.

 

29 خرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سوءتغذیه یکی از مشکلات تغذیه‌ای شایع در کودکان زیر 5 سال است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: : سوءتغذيه يكي از مشكلات تغذيه‌اي شايع در كودكان زير 5 سال است که می‌تواند کودک را دچار اختلال رشد و عقب‌ماندگی از تحصیل کند.

 

8 خرداد 1398
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف سبزیجات موجب کاهش فشارخون می‌شود
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد باید مصرف سبزیجات را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند زیرا پتاسیم و منزیم موجود در سبزیجات اثر مهار کنندگی بر روی سدیم داشته و می‌تواند باعث کاهش فشارخون شود.

 

1 خرداد 1398
درباره تغذیه بین افطار تا سحر چه می‌دانید؟
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وعده شام باید حداقل 1 تا 2 ساعت با افطار فاصله داشته باشد و از غذاهایی مثل سوپ‌ها، آش‌های کم‌چرب، هلیم، خوراک لوبیا و عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان (ترجیحاً نان‌های سبوس‌دار مثل سنگک) به همراه م ...

 

4 ارديبهشت 1398
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: حذف مواد نشاسته‌ای یکی از باورهای غلط افراد در رژیم لاغری است
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: حذف مواد نشاسته‌ای به‌ویژه نان و برنج از برنامه غذایی یکی از عادت‌های غذایی غلطی است که در افراد تحت رژیم لاغری رواج دارد.

 

2 بهمن 1397
بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است.

 

26 دی 1397
طرح بررسی وضعیت تغذیه و الگوی مصرف مواد غذایی در شهرستان کنگان آغاز شد
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد در شهرستان کنگان آغاز شد.

 

16 دی 1397
بروز چاقی در بزرگ‌سالی از پیامدهای اضافه‌وزن در کودکان است
مهم‌ترین پیامدهای اضافه‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان، افزایش خطر بروز چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ها در دوران بزرگ‌سالی است.

 

27 آذر 1397
به دلیل وجود فلزات سنگین؛ مصرف نمک دریا تهدید جدی برای سلامت مردم است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مصرف نمک دریا به دلیل وجود فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم و جیوه تهدیدی جدی برای سلامت مردم است.

 

21 آذر 1397
تغذیه نامناسب مهم‌ترین عامل خطر بیماری‌های غیر واگیر
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد نمک، قند و روغن است.

 

21 آذر 1397
به مناسبت هفته بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه: جشنواره سفره سلامت در شهر آبدان برگزار شد
جشنواره سفره سلامت به مناسبت هفته بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه و باهدف اصلاح و ارتقا فرهنگ تغذیه و کاهش مصرف نمک در شهر آبدان برگزار شد.

 

27 آبان 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: برای پیشگیری از ابتلا به دیابت باید ورزش منظم و تغذیه سالم در اولویت زندگی مردم قرار بگیرد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ورزش منظم و تغذیه سالم می‌بایست در اولویت برنامه زندگی مردم قرار بگیرد.

 

19 آبان 1397
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: نیازهای تغذیه‌ای در سنین مدرسه بسیار حایز اهمیت است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: سنین مدرسه یکی از دوران‌های مهم شکل‌گیری عادات غذایی و شیوه زندگی است که نیازهای تغذیه‌ای در این سنین متغیر بوده و بر اساس سن، جنس، شرایط فیزیولوژیک، اندازه بدن و میزان فعالیت دانش آموزان متفاوت است.

 

28 مهر 1397
اجرای طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای عسلویه
طرح یک وعده‌غذای گرم با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه، رییس شورای اسلامی و دهیار بیدخون، رییس اداره بهزیستی و مسئول و کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در روستا مهد بیدخون اجرا شد.

 

7 مهر 1397
استقرار تیم بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی در روستای عامری شهرستان دیلم
به مناسبت هفته دفاع مقدس کلینیک تخصصی و دندان‌پزشکی با همراهی متخصصین داخلی، زنان و زایمان، ارتوپد، تغذیه، روانشناسی و پزشک عمومی در روستای عامری شهرستان دیلم به‌منظور خدمت‌رسانی به مناطق کم‌تر برخوردار مستقر شدند.

 

19 شهريور 1397
آگاهی از عادات غذایی نادرست برای همه‌ افراد با هر سطحی از سلامت ضروری است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: آگاهی از عادات غذایی نادرست و اصلاح این عادات اشتباه برای همه‌ افراد با هر سطحی از سلامت ضروری است.

 

13 شهريور 1397
تغذیه مناسب در دانش آموزان از بروز بیماری‌ها جلوگیری می‌کند
کارشناس واحد سلامت مدارس و جوانان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تغذیه مناسب در دانش آموزان از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

 

12 شهريور 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: تغذیه، سبک زندگی ناسالم و کم‌تحرکی از مشکلات جدی حوزه سلامت جوانان است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: تغذیه، سبک زندگی ناسالم و کم‌تحرکی از مشکلات جدی حوزه سلامت جوانان است.

 

22 امرداد 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: بیش از ۳۶ درصد از میان‌سالان مراقبت شده این شهرستان، دارای تغذیه نامناسب هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: بیش از ۳۶ درصد از میان‌سالان مراقبت شده این شهرستان دارای تغذیه نامناسب هستند.

 

22 امرداد 1397
نمایشگاه تغذیه با شیر مادر در دیلم بر پا شد
به مناسبت هفته جهانی شیر مادر، نمایشگاه عکس ترویج تغذیه با شیر مادر از سوی واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم بر پا شد.

 

21 خرداد 1397
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر: وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان داشت: بهتر است وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود.

 

8 خرداد 1397
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: برای جبران کم‌آبی در طول روز، از سالاد، میوه‌ها و سبزیجات استفاده شود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: در ماه مبارک رمضان برای جبران کم‌آبی در طول روز، از سالاد، میوه‌ها و سبزیجات استفاده شود.

 

7 خرداد 1397
اصول تغذیه صحیح در زمان روزه‌داری رعایت شود
روزه‌داری بدون رعایت اصول صحیح تغذیه نه‌تنها ضامن سلامت انسان نیست، بلکه می‌تواند سلامت وی را به مخاطره بیندازد.

 

5 خرداد 1397
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هنگام سحری از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب خودداری کنید
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد در وعده سحری باید از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب، ادویه‌ی زیاد و قند بالا خودداری کنند.

 

26 اسفند 1396
برنامه تن‌سنجی ویژه پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم برگزار شد
به مناسبت فرا رسیدن دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف با 23 اسفندماه سال جاری به‌عنوان روز جهانی "رژیم درمانگر "، واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم برنامه تن‌سنجی، آنالیز وضعیت بدنی و مشاوره تغذیه رایگان ویژه پرسنل اداری بهداشتی را برگزار ...

 

21 اسفند 1396
چاقی یکی از مشکلات جدی بهداشتی بشر امروز است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: چاقی یکی از مشکلات جدی بهداشتی بشر امروز و محصول زندگی شهری است که ناشی از کم‌تحرکی، تغذیه نامناسب و عوامل ژنتیک است.

 

11 بهمن 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: روند شیوع اضافه‌وزن و چاقی در جامعه هشداردهنده است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: روند شیوع اضافه‌وزن و چاقی در گروه‌های مختلف جامعه هشداردهنده است.

 

30 دی 1396
توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان صورت گرفت؛ برگزاری کارگاه تغذیه سالم در اردوگاه حرفه‌آموزی استان بوشهر
به مناسبت کمپین ملی تغذیه سالم، کارگاه آموزشی تغذیه سالم جهت کارکنان و سربازان وظیفه اردوگاه حرفه‌آموزی استان توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برگزار شد.

 

25 دی 1396
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین (ع) شهرستان دشتستان: بیماری‌های مزمن و دردهای مفصلی با اضافه‌وزن و چاقی رابطه مستقیمی دارند
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین (ع) شهرستان دشتستان گفت: اضافه‌وزن و چاقی در اثر عدم تعادل بین دریافت غذا و مصرف انرژی اتفاق می‌افتد و بیماری‌های مزمن و دردهای مفصلی با اضافه‌وزن و چاقی رابطه مستقیمی دارند.

 

24 دی 1396
گروه سنی 30 تا 60 سال دارای بیشترین فراوانی چاقی در استان بوشهر است
کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیشترین اضافه‌وزن و چاقی در استان بوشهر مربوط به گروه سنی 30 الی 60 سال است.

 

20 دی 1396
کمپین بسیج ملی تغذیه در شهرستان بوشهر برگزار می‌گردد
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان از برگزاری بسیج ملی تغذیه با شعار "پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم" خبرداد.

 

8 آذر 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: افزایش شیوع سوءتغذیه در سالمندان باعث افزایش هزینه‌های درمانی جامعه خواهد شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: افزایش شیوع ناتوانی و سوءتغذیه در سالمندان با افزایش هزینه‌های درمانی و خسارات اقتصادی و غیراقتصادی برای جامعه همراه خواهد شد.

 

8 آذر 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان: طرح ملی بررسی شاخص‌های تغذیه‌ای کودکان در دشتستان اجرا شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از طرح بررسی ملی شاخص‌های تغذیه‌ای کودکان زیر ۵ سال در شهرستان دشتستان خبر داد.

 

29 آبان 1396
دیابت بارداری را جدی بگیرید/نکاتی درباره دیابت بارداری
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دوران بارداری احتمال ابتلا به دیابت وجود دارد.

 

23 آبان 1396
توزیع 365 سبد تغذیه‌ای بنیاد علوی ویژه زنان باردار و شیرده در شهرستان دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از توزیع 365 سبد تغذیه‌ای بنیاد علوی ویژه زنان باردار و شیرده نیازمند در دشتستان خبر داد.

 

9 آبان 1396
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت بوشهر: نخوردن صبحانه می‌تواند اثرات منفی بر یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد
کارشناس بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی بوشهر گفت: تغذیه صحیح در قدرت یادگیری کودکان مؤثر است و نخوردن صبحانه می‌تواند اثرات منفی بر یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد.

 

1 آبان 1396
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یادگیری، تمرکز و سلامت دانش‌آموزان با مصرف صبحانه افزایش پیدا می‌کند
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با مصرف منظم صبحانه سالم یادگیری و تمرکز دانش‌آموزان افزایش‌یافته و کمتر در معرض بیماری قرار می‌گیرند.

 

1 آبان 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: صنف قنادان می‌توانند نقش مهمی در کاهش بیماری‌های غیر واگیر ایفا کنند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: صنف قنادان با تولیدات خود می‌توانند نقش مهمی در کاهش بیماری‌های غیر واگیر ایفا کنند.

 

1 آبان 1396
جشنواره غذای سالم در شهر چغادک برگزار شد
همزمان با روز جهانی غذا با شعار تغییر آینده مهاجرت، سرمایه‌گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی جشنواره غذای سالم در مسجد فاطمه الزهرا (س) شهر چغادک برگزار شد.

 

26 مهر 1396
برنامه یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای شهرستان گناوه اجرا شد
جهت بهبود وضع تغذیه کودکان 3 الی 6 سال طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای گناوه شروع به کارکرد.

 

24 مهر 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: طرح آهن یاری و توزیع مکمل ویتامین دی در گناوه انجام می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: طرح آهن یاری و توزیع مکمل ویتامین دی جهت دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم سطح شهرستان گناوه انجام می‌شود.

 

23 مهر 1396
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ترویج فرهنگ مصرف صبحانه و میان وعده سالم ضروری است
کارشناس برنامه تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: ترویج فرهنگ مصرف صبحانه، میان وعده سالم و مصرف نکردن وعده‌های ناسالم در بین کودکان، نوجوانان و جوانان ضروری است.

 

22 مهر 1396
اجرای طرح مکمل یاری در مدارس دختران و پسرانه شهرستان دشتستان
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از اجرای طرح مکمل یاری در مدارس دختران و پسرانه شهرستان دشتستان خبر داد.

 

19 مهر 1396
اجرای طرح آهن یاری در مدارس دخترانه شهرستان عسلویه
سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه از اجرای طرح آهن یاری در همه مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم شهرستان عسلویه خبر داد.

 

19 مهر 1396
بزرگداشت روز جهانی تخم‌مرغ در دشتستان
همزمان با روز جهانی تخم‌مرغ سه‌شنبه آیینی نمادین در آموزشگاه ابتدایی شاهد لاله 2 شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد.

 

19 مهر 1396
طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای شهرستان بوشهر اجرا شد
با حضور بخشدار بوشهر مراسم افتتاحیه طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهد مهر آسمان روستای احمدی شهرستان بوشهر اجرا شد.

 

19 مهر 1396
به مناسبت روز جهانی کودک؛ طرح روستا مهد در شهرستان عسلویه اجرا شد
به مناسبت روز جهانی کودک، طرح روستا مهد در شهرستان عسلویه اجرا شد.

 

2 مهر 1396
با اجرای برنامه مشارکتی - حمایتی؛ وضعیت سوء‌تغذیه کودکان زیر پنج سال در دشتستان ارتقا یافت
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با اجرای برنامه مشارکتی - حمایتی، وضعیت سوءتغذیه کودکان زیر پنج سال شهرستان دشتستان ارتقاءیافته است.

 

29 شهريور 1396
مصرف روغن‌های جامد خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: یکی از علل تغذیه‌ای بروز بیماری‌های غیر واگیر به‌ویژه بیماری‌های قلبی و عروقی و عروق کرونری تغذیه ناسالم و مصرف نادرست و بیش‌ازحد روغن‌هاست.

 

28 شهريور 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: توجه به نیازهای تغذیه‌ای و تحرک در سنین مدرسه دانش آموزان حایز اهمیت است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: با توجه به نزدیک شدن به شروع سال تحصیلی جدید توجه به نیازهای تغذیه‌ای و تحرک در سنین مدرسه دانش آموزان حایز اهمیت است.

 

29 امرداد 1396
در راستای ارتقای سلامت؛ همکاری شبکه بهداشت و درمان و کمیته امداد شهرستان تنگستان در جهت کاهش سوءتغذیه کودکان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: همکاری خوب و مستمری بین شبکه بهداشت و درمان و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تنگستان در خصوص تغذیه کودکان نیازمند زیر پنج وجود دارد که نقش مهمی در ارتقاء سلامتی این گروه سنی دارد.

 

3 تير 1396
رییس شبکه بهداشت دشتستان: زنان باردار و شیرده نیازمند دشتستان سبدهای تغذیه‌ای دریافت کردند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اشاره به توزیع سبدهای تغذیه‌ای بنیاد علوی در دشتستان گفت: زنان باردار و شیرده نیازمند دشتستان سبدهای تغذیه‌ای دریافت کردند.

 

22 خرداد 1396
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: روزه‌داران بین افطار تا سحر آب و مایعات کافی بنوشند
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: روزه‌داران باید در فاصله زمانی بین افطار تا سحر آب و مایعات کافی بنوشند.

 

17 خرداد 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: توجه به تغذیه سالمندان ضروری است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم با اشاره به مشکلات افزایش شیوع ناتوانی و سوءتغذیه در سالمندان، گفت: توجه به تغذیه سالمندان ضروری است.

 

9 خرداد 1396
لزوم رعایت اصول تغذیه در رمضان/ مراقب مشکلات گوارشی باشید
تغییر در وعده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان می‌طلبد که روزه‌داران کنترل بیشتری برخورد و خوراک داشته باشند و با رعایت اصول تغذیه از بروز مشکلات گوارشی پیشگیری کنند.

 

6 خرداد 1396
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف زیاد میوه و سبزی‌ها موجب کاهش رشد کودکان می‌شود
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مصرف میوه‌ها با فیبر بالا و سبزی زیاد در سنین یک تا شش‌سالگی تا حدودی از میزان رشد کودکان کم کرده و برخلاف آن مصرف بیشتر پروتئین‌ها ازجمله گوشت قرمز و تخم‌مرغ باید در رژیم غذایی این گروه از کودکان قرار گیرد.

 

9 ارديبهشت 1396
اجرای برنامه توزيع مگادوز ويتامين "D" در مرکز بهداشت شهرستان بوشهر
به مناسبت هفته سلامت توزیع رایگان مگا دوز ویتامین "د" در ستاد مرکز بهداشت، آغاز شد.

 

17 اسفند 1395
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه مطرح کرد: افراد برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از بیماری‌ها باید میوه و سبزی‌ها مصرف کنند
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: میوه و سبزی‌ها دو جزء بسیار مهم از گروه‌های اصلی غذایی هستند و همه افراد برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از بیماری‌ها باید روزانه 3 تا 5 واحد از گروه میوه و سبزی‌ها مصرف کنند.

 

14 اسفند 1395
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: رعایت نکات بهداشتی در انتخاب میوه، شیرینی و آجیل ضروری است
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: رعایت نکات بهداشتی در انتخاب میوه، شیرینی و آجیل باکیفیت شب عید ضروری است.

 

14 اسفند 1395
تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید
کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید و برخورداری از یک برنامه غذایی سالم از ارکان مهم برای حفظ سلامتی افراد جامعه می‌باشد.

 

18 بهمن 1395
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: مصرف قند و شکر کمتر، ضامن سلامتی است
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: خوردن قند و شکر از گذشته تاکنون یکی از عادات غذایی ما ایرانی‌ها بوده که همه‌روزه از این دو ماده استفاده می‌کنیم.

 

6 بهمن 1395
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: میانگین مصرف روزانه نمک در ایران دو تا سه برابر بیش‌تر از استانداردهای جهانی است
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: ایران یکی از پرمصرف‌ترین کشورها در مصرف نمک می‌باشد به‌طوری‌که میانگین مصرف روزانه نمک در ایران دو تا سه برابر بیش‌تر از استانداردهای جهانی است.

 

5 بهمن 1395
مسئول بهبود تغذیه دشتستان خبر داد: توزیع ۳۵۶ سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت شهرستان دشتستان از توزیع ۳۵۶ سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان خبر داد.

 

20 دی 1395
تغذیه نامناسب تهدیدی برای سلامتی فرد است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تغذیه نادرست و استفاده بیش‌ازحد از قند، نمک، روغن ناسالم و همچنین مصرف کم میوه و سبزی‌ها سلامت انسان را تهدید می‌کند.

 

15 دی 1395
سالمندان از گروه‌های مستعد ابتلا به سوءتغذیه و کمبود ریزمغذی‌ها هستند
کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: با توجه به روند رو به رشد جمعیت سالمند و آمادگی آنها برای ابتلا به سوءتغذیه و کمبود مواد مغذی، باید توجه بیشتری برای پیشگیری از آنان به این مشکلات شود.

 

4 دی 1395
کارگاه آموزشی تغذیه میانسالان و سالمندان در گناوه برگزار شد
به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، کارگاه آموزشی تغذیه میانسالان و سالمندان در گناوه برگزار شد.

 

23 آذر 1395
تغذیه مناسب بهترین راه پیشگیری از دیابت است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: با توجه به اینکه دیابت با تغذیه ارتباط مستقیمی دارد، رژیم غذایی مناسب بهترین راه پیشگیری از این بیماری است.

 

7 آذر 1395
تقلب در زعفران و راه‌های شناسایی زعفران تقلبی
کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: زعفران گران‌قیمت‌ترین ادویه جهان به لحاظ وزن به شمار می‌آید و متأسفانه این امر زمینه‌ساز تقلب افراد طمعکار و سودجو گشته است.

 

7 آذر 1395
ویتامین‌ها مهمترین فاکتورها در دوران بارداری و شیردهی مادران هستند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: گروه ویتامین‌ها مهمترین فاکتورهایی هستند که مادران باردار و شیرده برای سلامت خود و نوزادشان باید توجه ویژه به آنان داشته باشند.

 

7 آذر 1395
رژیم غذایی کامل در دوران بارداری رشد نوزاد را تأمین می‌کند
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در دوران بارداری رژیم غذایی کامل و کافی، سلامت و زیبایی شما را حفظ و رشد نوزادتان را تأمین می‌کند.

 

26 آبان 1395
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: خانواده‌ها به عادات غذایی در دوران کودکی توجه کنند
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: از مهمترین ویژگی‌های دوران کودکی، شکل گیری عادت غذایی در این دوران است و خانواده‌ها باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.

 
 
 
< >