تغذیه


19 دی 1403
تغذیه در سنین مدرسه نقش عمده‌ای در یادگیری و کارایی دانش آموزان دارد
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شهرستان گناوه گفت: با توجه به اهمیت تغذیه در سلامتی و بهداشت، لزوم توجه بیشتر به رژیم غذایی متعادل و متناسب مشخص می‌شود چراکه تغذیه در سنین مدرسه نقش عمده‌ای در یادگیری و کارایی دانش آموزان دارد.

 

1 دی 1403
کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: روغن کانولا سرشار از امگا ۳ است
کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: روغن کانولا سرشار از امگا ۳ است.

 

17 آذر 1403
هم‌زمان با سراسر کشور؛ پویش همگانی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم در استان بوشهر برگزار می‌شود
کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هم‌زمان با سراسر کشور پویش همگانی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم در استان بوشهر برگزار می‌شود.

 

28 مهر 1403
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: برگزاری جشنواره غذای سالم با مشارکت دانش آموزان نقش مهم در فرهنگ‌سازی در جامعه دارد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: برگزاری جشنواره غذای سالم با مشارکت دانش آموزان و اولیای آن‌ها نقش مهم در فرهنگ‌سازی غذای سالم دارد.

 

11 مهر 1403
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: کمبود مصرف پروتئین در تغذیه دوران سالمندی به سیستم دفاعی بدن آسیب می‌رساند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: کمبود مصرف پروتئین در تغذیه دوران سالمندی به سیستم دفاعی بدن آن‌ها آسیب می‌رساند.

 

27 تير 1403
با استفاده از نشانگرهای تغذیه‌ای می‌توان با انتخاب مواد غذایی مناسب‌تر موجب حفظ و ارتقاء سلامت شد
کارشناس مسئول کنترل مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تنگستان گفت: نشانگرهای رنگی بر روی محصولات غذایی کمک می‌کند تا زمانی که قصد خرید یک محصول غذایی داریم انتخابی متناسب با حفظ و ارتقاء سلامت خود داشته باشیم.

 

21 خرداد 1403
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: فریب تبلیغات نمک دریا، نمک دریاچه، نمک کوه و سنگ نمک با عنوان نمک طبیعی را نخورید
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: فریب تبلیغات نمک دریا، نمک دریاچه، نمک کوه و سنگ نمک با عنوان نمک طبیعی را نخورید.

 

7 فروردين 1403
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: افراد روزه‌دار با حذف یک وعده غذایی، سموم بدن را دفع می‌کنند
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: افراد روزه‌دار با حذف یک وعده غذایی، سمومی را که در طی سالیان عمر در بدن ذخیره کرده‌اند دفع می‌کنند.

 

21 بهمن 1402
چه کسانی باید در مصرف قهوه احتیاط کنند؟
متخصص تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در خصوص مصرف قهوه گفت: در بسیاری از جوامع و کشورها قهوه یکی از نوشیدنی‌های موردعلاقه مردم است که مصرف آن در حال پیشرفت است.

 

15 آذر 1402
نشانگرهای تغذیه‌ای گامی در راستای سلامت مصرف‌کنندگان است
کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نشانگرهای تغذیه‌ای گامی در راستای سلامت مصرف‌کنندگان است.

 

18 مهر 1402
رعایت اصول تغذیه در سنین سالمندی خطر ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر را کاهش می‌دهد
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با رعایت اصول تغذیه صحیح در سنین سالمندی خطر ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر کاهش می‌یابد.

 

6 شهريور 1402
حمایت از مادران شیرده داری سوءتغذیه؛ برنامه مشترک معاونت بهداشت و کمیته امداد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مادران باردار و شیرده که دارای سوءتغذیه هستند مورد حمایت تغذیه‌ای قرار می‌گیرند.

 

22 امرداد 1402
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ بهترین روش پخت میگو جوشاندن، تفت دادن با روغن کم و با دمای پایین است
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: روش پخت میگو به شدت بر اثرات مرتبط با سلامتی آن مؤثر بوده به صورتی که پختن، جوشاندن، تفت دادن با روغن کم و دمای پایین، افزودن ادویه، سیر، گیاهان معطر و آبلیمو از روش‌های سالم پخت میگو محسوب می‌شود.

 

15 امرداد 1402
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ استفاده از ماست‌های پروبیوتیک برای بیماری‌های گوارشی مفید است
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از ماست‌های پروبیوتیک می‌تواند برای سلامتی عمومی و به‌خصوص برای بیماری‌های گوارشی و همچنین در افراد مصرف‌کننده آنتی‌بیوتیک‌ها مفید باشد و به بهبود باکتری‌های روده کمک کند.

 

28 تير 1402
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ شکلات تلخ می‌تواند در پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی موثر باشد
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مطالعات نشان داده که پودر کاکائو و شکلات تلخ می‌تواند در پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی موثر باشد.

 

18 تير 1402
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه؛ کبد چرب شایع‌ترین بیماری کبدی است
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: کبد چرب شایع‌ترین بیماری کبدی است.

 

13 خرداد 1402
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ نوشیدن منظم آب به‌خصوص در فصول گرم سال برای سلامت عمومی بدن ضروری است
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نوشیدن منظم آب به‌خصوص در فصول گرم سال برای سلامت عمومی بدن ضروری است.

 

13 خرداد 1402
آیین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشکده بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
هم‌زمان با شب میلاد خجسته حضرت ثامن‌الحجج (ع)، آیین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشکده بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور پرشور دانشجویان، خانواده‌های ایشان، اساتید، مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون فرهنگی ...

 

19 فروردين 1402
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: رژیم غذایی افراد دیابتی نوع ۲ در سحر و افطار متفاوت از رژیم معمولی فرد سالم نیست
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: رژیم غذایی افراد دیابتی نوع ۲ در سحر و افطار متفاوت از رژیم معمولی فرد سالم نیست.

 

19 بهمن 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛ استفاده از غذای ساده و کم حجم بهترین توصیه تغذیه‌ای برای سالمندان است
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: استفاده از غذای ساده و کم حجم بهترین توصیه تغذیه‌ای برای سالمندان است.

 

17 بهمن 1401
شیوه زندگی و عادت‌های تغذیه‌ای، سهم مهمی در پیشگیری از سرطان دارد
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: شیوه زندگی و عادت‌های تغذیه‌ای، سهم مهمی در پیشگیری از سرطان دارد.

 

5 بهمن 1401
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: کم‌تحرکی از مهم‌ترین عوامل افزایش وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان است/ برگزاری بازی‌های بومی محلی به مناسبت بسیج ملی تغذیه/ گزارش تصویری
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در حاشیه برگزاری مراسم ورزش صبحگاهی و صبحانه سالم در شهر چاه مبارک عنوان کرد: کم‌تحرکی از مهم‌ترین عوامل افزایش وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان است.

 

4 بهمن 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان جم: ۵۷ درصد از جمعیت میان‌سالان شهرستان جم دارای اضافه‌وزن و چاقی هستند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم با بیان اینکه در حال حاضر در شهرستان جم، چاقی و اضافه‌وزن شیوع بالایی دارد، به‌طوری که ۳۸ درصد جمعیت بالای پنج سال شهرستان تا دی‌ماه سال ۱۴۰۱ مبتلا به اضافه‌وزن و چاقی هستند.

 

4 بهمن 1401
تغذیه صحیح باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می‌شود
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تغذیه صحیح باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می‌شود.

 

2 بهمن 1401
ارائه بیش از ۴۰ هزار خدمت و مراقبت تغذیه‌ای در شهرستان دیّر
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از ارائه بیش از ۴۰ هزار خدمت و مراقبت تغذیه‌ای در شهرستان دیّر خبر داد.

 

2 بهمن 1401
کارشناس تغذیه عسلویه عنوان کرد؛ عدم تعادل بین غذای مصرفی و فعالیت بدنی روزانه باعث چاقی می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: عدم تعادل بین غذای مصرفی و فعالیت بدنی روزانه باعث چاقی می‌شود.

 

1 بهمن 1401
حمایت تغذیه‌ای از کودکان و مادران دارای سوءتغذیه در شهرستان دیّر
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: ۱۵۵ نفر از مادران باردار و کودکان دارای سوءتغذیه در شهرستان دیّر سبد غذایی دریافت کردند.

 

1 بهمن 1401
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: پرداختن به الگوی تغذیه از مهم‌ترین موضوعات در سلامت سالمندی است
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: پرداختن به الگوی تغذیه از مهم‌ترین موضوعات در سلامت سالمندی است.

 

8 آذر 1401
مقام وزارت بهداشت: آموزشگاه‌های بهورزی استان بوشهر یک الگوی کشوری است/پسندیده است اقدامات آن‌ها به کل کشور تعمیم یابد
یک مقام وزارت بهداشت گفت: آموزشگاه‌های بهورزی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یک الگوی کشوری است.

 

6 آذر 1401
بایدها و نبایدهای غذایی در زمان استرس
کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استرس عامل بسیاری از بیماری های مختلف و اختلالات متعدد در بدن ما است.

 

5 آذر 1401
کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج: رعایت اصول تغذیه صحیح می‌تواند در بهبود آنفولانزا مؤثر باشد
کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج گفت: از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای شیرین، پر ادویه و تند در هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا به دلیل کاهش سیستم ایمنی بدن و تحریک گلو پرهیز شود.

 

24 آبان 1401
کارشناس تغذیه دشتستان: مصرف صبحانه برای کودکان دیابتی بسیار مهم است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مصرف صبحانه برای کودکان دیابتی بسیار مهم است در صورتی ‌که صبحانه به‌اندازه کافی مصرف نشود، احتمال افت قند خون قبل از ظهر وجود دارد.

 

30 مهر 1401
کارشناس نظارت بر مواد غذایی دشتستان؛ نشانگرهای تغذیه‌ای برای آگاهی بیشتر مردم از محتویات محصولات غذایی و تأثیر آن‌ها بر سلامتشان است
کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نشانگرهای تغذیه‌ای برای آگاهی بیشتر مردم از محتویات محصولات غذایی و تأثیر آن‌ها بر سلامتشان است.

 

24 امرداد 1401
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مشکلات گوارشی هم می‌توانند از علائم بیماری کرونا محسوب ‌شوند
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نتایج حاصل از مطالعات جدید در دنیا نشان می‌دهد مشکلات گوارشی مانند درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ هم می‌توانند از علائم بیماری کرونا محسوب ‌شوند.

 

19 امرداد 1401
کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف زیاد قندها و شیرینی‌ها عامل اصلی ایجاد کبد چرب است
کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برخلاف تصور بسیاری از افراد که گمان می‌کنند کبد چرب صرفا به دلیل مصرف چربی ایجاد می‌شود، آنچه بیشترین ضرر را به کبد می‌رساند مصرف زیاد قندها و شیرینی‌ها است.

 

26 تير 1401
هنگام گرد و غبار و ریزگردها چه غذاهایی بخوریم تا کمتر آسیب ببینیم؟
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: دریافت مواد غذایی با مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان به کاهش اثرات مخرب استنشاق ریز گردها کمک کنند.

 

23 خرداد 1401
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: نوشیدن دوغ کم‌نمک و آب‌ میوه‌های آبدار در زمان گرمازدگی را فراموش نکنید
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در زمان گرمازدگی نوشیدن دوغ کم‌نمک و آب‌میوه‌های آبدار را فراموش نکنید.

 

9 خرداد 1401
خطر سرطان روده بزرگ را می‌توان با مصرف پنج گروه ماده غذایی کاهش داد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با مصرف پنج گروه ماده غذایی می‌توان خطر سرطان روده بزرگ را کاهش داد.

 

18 ارديبهشت 1401
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه: تغذیه در ترمیم زخم‌های ناشی از سوختگی اطفال نقش مهمی دارد
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه گفت: تأثیر تغذیه مناسب و کافی در ترمیم زخم‌های ناشی از سوختگی اطفال نقش مهمی دارد.

 

16 فروردين 1401
استفاده صحیح از نمک ید دار تصفیه‌شده روشی ارزان و مطمئن در تأمین ید موردنیاز بدن است
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: استفاده صحیح از نمک ید دار تصفیه‌شده روشی ارزان و مطمئن در تأمین ید موردنیاز بدن است.

 

4 بهمن 1400
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مصرف میوه و سبزیجات گوناگون سطح ایمنی فرد را در مواجهه با ویروس کرونا افزایش می‌دهد
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مصرف میوه و سبزیجات متنوع به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین‌ها و املاح معدنی سطح ایمنی بدن را در مواجهه با ویروس کرونا افزایش می‌دهد.

 

15 دی 1400
زنان در دوران اپیدمی کرونا نقش مهمی در مدیریت سبد غذای خانوار داشته اند
کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: زنان در دوران شیوع بیماری کرونا نقش بسیار مهمی در مدیریت سبد غذایی خانوار داشته اند.

 

24 آذر 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: مردم مراقب باورهای نادرست افراد غیرمتخصص در خصوص تغذیه باشند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: مردم مراقب باورهای نادرست افراد غیرمتخصص در خصوص تغذیه باشند.

 

27 مهر 1400
قبل و بعد از واکسیناسیون کدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: تأمین آب بدن به میزان کافی قبل و بعد از تزریق واکسن کووید - ۱۹ بسیار مهم است.

 

24 شهريور 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مکمل یاری یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان است
کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مکمل یاری یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان است.

 

31 امرداد 1400
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه؛ بهترین راه تقویت وضعیت سیستم ایمنی بدن، تأمین نیازها از طریق تغذیه مناسب است
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه گفت: بهترین شیوه ارتقا و تقویت وضعیت سیستم ایمنی بدن برای مقابله و درمان بیماری کووید ۱۹، تأمین نیازهای بدن از طریق تغذیه کافی و مناسب است.

 

6 امرداد 1400
نکات تغذیه‌ای در زمان واکسیناسیون کرونا
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در زمان واکسیناسیون نباید ناشتا باشید، زیرا ممکن است زمان تزریق واکسن دچار سرگیجه یا افت فشارخون شوید

 

10 خرداد 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مصرف نمک ید دار برای همه افراد جامعه از دوران کودکی تا کهنسالی ضروری است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مصرف نمک ید دار برای همه افراد جامعه از دوران کودکی تا کهنسالی ضروری است.

 

11 ارديبهشت 1400
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه: استفاده از مواد غذایی پروتئینی برای بیماران سوختگی ضروری است
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه گفت: استفاده از مواد غذایی پروتئینی باکیفیت، برای بیماران سوختگی ضروری است و در روند درمان و ترمیم زخم‌های سوختگی نقش بسزایی دارد.

 

28 فروردين 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی دارد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد.

 

20 اسفند 1399
استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی یکی از شایع‌ترین انواع تقلّب‌هاست
کارشناس مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: یکی از شایع‌ترین انواع تقلّب‌ها، استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی است.

 

19 اسفند 1399
کرونا و سالمندان مبتلا/ کم آبی یکی از علل کم‌اشتهایی سالمندان مبتلا به کروناست
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: در سالمندان مبتلا به کووید ۱۹ یکی از علل کم‌اشتهایی، کم آبی است.

 

29 بهمن 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند و می‌تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و (دمانس) فراموشی را افزایش دهد.

 

8 بهمن 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تغذیه صحیح در پیشگیري و درمان سرطان‌ها تأثیرگذار است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: سرطان ازجمله بیماري‌هایی است که تغذیه صحیح در پیشگیري و درمان آن تأثیرگذار است.

 

6 بهمن 1399
مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: نشانگر تغذیه‌ای به عنوان همیار مصرف‌کننده اهمیت بسزایی دارد
مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نشانگر تغذیه‌ای به عنوان همیار مصرف‌کننده برای انتخاب ماده غذایی مناسب در دوران کرونا از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

4 بهمن 1399
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: تغذیه‌ای سالم یکی از عوامل تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت در پیشگیری از کروناست
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تبعیت از الگوی تغذیه‌ای سالم یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت در پیشگیری از کرونا محسوب می‌شود.

 

16 دی 1399
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: اصول تغذیه صحیح در دوران کرونا چیست؟
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه در روزهای کرونایی به دلیل تغییر نیازهای روزانه بدن در دوران بیماری دارای شرایط خاصی است.

 

15 دی 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد.

 

19 آبان 1399
رئیس اداره تغذیه علوم پزشکی بوشهر: تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه سالم / تنوع و تعادل در شرایط کرونا رعایت شود
رئیس اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در برنامه غذایی روزانه دو اصل تعادل و تنوع باید رعایت شود.

 

12 آبان 1399
مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: تغذیه مناسب خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد
مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه مناسب سیستم ایمنی بدن را تقویت و خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد.

 

28 مهر 1399
کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه: سه اصل تعادل، تنوع و میانه‌روی در برنامه غذای باید رعایت شود
کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: در یک برنامه غذایی سالم سه اصل تعادل، تنوع و میانه‌روی باید رعایت شود.

 

14 مهر 1399
مهم‌ترین توصیه تغذیه‌ای برای سالمندان در دوران کرونا مصرف غذاهای ساده و کم‌حجم است
کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: مهم‌ترین توصیه تغذیه‌ای برای سالمندان به‌ویژه در دوران شیوع کرونا، مصرف غذاهای ساده و کم‌حجم است که با افزایش سن نیاز به انرژی به علت کاهش تحرک بدنی کم می‌شود.

 

24 تير 1399
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در دوره بیماری کووید ۱۹، احتمال سوءتغذیه بیشتر است
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اینکه در دوره بیماری کووید ۱۹ معمولاً اشتهای بیمار کاهش می‌یابد، احتمال سوءتغذیه در وی بیشتر است.

 

18 تير 1399
درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ ممکن است علائم ویروس کرونا باشد
کارشناس ارشد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نتایج حاصل از مطالعات جدید منتشرشده در دنیا نشان می‌دهد که برخی افراد در مراحل اولیه عفونت با ویروس کرونا ممکن است علائمی مانند درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ را تجربه کنند.

 

17 تير 1399
برنامه غذایی مناسب یکی از بهترین راه‌ها برای سالم ماندن و کنترل اضافه‌وزن و چاقی است
کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: برنامه غذایی مناسب، یکی از بهترین راه‌ها برای سالم ماندن، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری و کنترل اضافه‌وزن و چاقی است.

 

12 خرداد 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در دوره نقاهت بیماری کرونا باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در دوره نقاهت بیماری کرونا به افزایش ایمنی بدن کمک می‌کند.

 

24 اسفند 1398
برای افزایش سطح ایمنی بدن از منابع غذایی حاوی ویتامین C استفاده کنید
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در ایران و لزوم آمادگی آحاد مردم جامعه، تقویت سیستم ایمنی بدن برای افزایش توان افراد در مقابله با ویروس کرونا موثر است.

 

28 دی 1398
ترویج الگوی غذایی صحیح، اولین قدم در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر است
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در گفتگو با روابط عمومی گفت: یکی از عوامل مؤثر در پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر، تغذیه سالم است و انتخاب صحیح الگوی غذایی و خود مراقبتی بر وضعیت سلامتی افراد مؤثر است.

 

22 دی 1398
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مکمل ویتامین "د" بر اساس توصیه‌های بهداشتی دریافت کنید/ عوارض جانبی مصرف بیش از حد مکمل ویتامین "د"
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تمامی افراد جامعه ضروری است برای پیشگیری از کمبود ویتامین دی، مکمل ویتامین دی موردنیاز خود را بر اساس توصیه‌های بهداشتی دریافت کنند.

 

16 دی 1398
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: آغاز دهمین بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه از 14 دی‌ماه در استان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز دهمین بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه از 14 دی‌ماه در استان خبر داد.

 

22 آبان 1398
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سوءتغذیه یکی از مشکلات تغذیه‌ای شایع در کودکان زیر ۵ سال است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سوءتغذیه یکی از مشکلات تغذیه‌ای شایع در کودکان زیر ۵ سال است.

 

16 امرداد 1398
سرپرست بیمارستان شهید گنجی: با افزایش فرهنگ تغذیه با شیر مادر، کودکانی سالم‌تر و بانشاط‌تر خواهیم داشت
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: بی‌شک با افزایش فرهنگ تغذیه با شیر مادر ما کودکان سالم‌تر و بانشاط‌تری خواهیم داشت که به دنبال آن باعث افزایش نشاط اجتماعی مردم جامعه خواهد شد.

 

16 امرداد 1398
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است و مهم‌ترین نشانه سلامت نوزاد، رشد و تكامل مطلوب در این مرحله است.

 

15 امرداد 1398
چاقی شکمی یکی از عوامل مستعد کننده کبد چرب می‌باشد
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری کبد چرب بیماری سلول‌های کبد انسان است که اخیراً به علت افزایش میزان چاقی در جامعه ما افزایش‌یافته است.

 

14 امرداد 1398
برنامه‌های هفته جهانی شیر مادر در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر به مناسبت هفته جهانی شیر مادر، واحد ترویج تغذیه با شیر مادر بیمارستان با حمایت رییس این مرکز و مدیریت خدمات پرستاری برنامه‌های متنوعی در این راستا برگزار کرد.

 

14 امرداد 1398
شیر مادر کامل‌ترین و سالم‌ترین غذا برای شیرخواران است
کارشناس مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ازآنجایی‌که شیر مادر کامل‌ترین و سالم‌ترین غذا برای شیرخواران است، همواره بر تغذیه کودکان با شیر مادر تأکید شده است.

 

13 امرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه: همسر و اطرافیان در شیردهی موفق مادران نقش مهمی دارند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: حمایت همسر و خانواده در روزهای نخست پس از زایمان موجب تداوم شیردهی مادر به نوزاد می‌شود.

 

29 خرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سوءتغذیه یکی از مشکلات تغذیه‌ای شایع در کودکان زیر 5 سال است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: : سوءتغذيه يكي از مشكلات تغذيه‌اي شايع در كودكان زير 5 سال است که می‌تواند کودک را دچار اختلال رشد و عقب‌ماندگی از تحصیل کند.

 

8 خرداد 1398
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف سبزیجات موجب کاهش فشارخون می‌شود
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد باید مصرف سبزیجات را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند زیرا پتاسیم و منزیم موجود در سبزیجات اثر مهار کنندگی بر روی سدیم داشته و می‌تواند باعث کاهش فشارخون شود.

 

1 خرداد 1398
درباره تغذیه بین افطار تا سحر چه می‌دانید؟
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وعده شام باید حداقل 1 تا 2 ساعت با افطار فاصله داشته باشد و از غذاهایی مثل سوپ‌ها، آش‌های کم‌چرب، هلیم، خوراک لوبیا و عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان (ترجیحاً نان‌های سبوس‌دار مثل سنگک) به همراه م ...

 

4 ارديبهشت 1398
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: حذف مواد نشاسته‌ای یکی از باورهای غلط افراد در رژیم لاغری است
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: حذف مواد نشاسته‌ای به‌ویژه نان و برنج از برنامه غذایی یکی از عادت‌های غذایی غلطی است که در افراد تحت رژیم لاغری رواج دارد.

 

2 بهمن 1397
بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است.

 

26 دی 1397
طرح بررسی وضعیت تغذیه و الگوی مصرف مواد غذایی در شهرستان کنگان آغاز شد
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد در شهرستان کنگان آغاز شد.

 

16 دی 1397
بروز چاقی در بزرگ‌سالی از پیامدهای اضافه‌وزن در کودکان است
مهم‌ترین پیامدهای اضافه‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان، افزایش خطر بروز چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ها در دوران بزرگ‌سالی است.

 

27 آذر 1397
به دلیل وجود فلزات سنگین؛ مصرف نمک دریا تهدید جدی برای سلامت مردم است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مصرف نمک دریا به دلیل وجود فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم و جیوه تهدیدی جدی برای سلامت مردم است.

 

21 آذر 1397
تغذیه نامناسب مهم‌ترین عامل خطر بیماری‌های غیر واگیر
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد نمک، قند و روغن است.

 

21 آذر 1397
به مناسبت هفته بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه: جشنواره سفره سلامت در شهر آبدان برگزار شد
جشنواره سفره سلامت به مناسبت هفته بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه و باهدف اصلاح و ارتقا فرهنگ تغذیه و کاهش مصرف نمک در شهر آبدان برگزار شد.

 

27 آبان 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: برای پیشگیری از ابتلا به دیابت باید ورزش منظم و تغذیه سالم در اولویت زندگی مردم قرار بگیرد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ورزش منظم و تغذیه سالم می‌بایست در اولویت برنامه زندگی مردم قرار بگیرد.

 

19 آبان 1397
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: نیازهای تغذیه‌ای در سنین مدرسه بسیار حایز اهمیت است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: سنین مدرسه یکی از دوران‌های مهم شکل‌گیری عادات غذایی و شیوه زندگی است که نیازهای تغذیه‌ای در این سنین متغیر بوده و بر اساس سن، جنس، شرایط فیزیولوژیک، اندازه بدن و میزان فعالیت دانش آموزان متفاوت است.

 

28 مهر 1397
اجرای طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای عسلویه
طرح یک وعده‌غذای گرم با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه، رییس شورای اسلامی و دهیار بیدخون، رییس اداره بهزیستی و مسئول و کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در روستا مهد بیدخون اجرا شد.

 

7 مهر 1397
استقرار تیم بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی در روستای عامری شهرستان دیلم
به مناسبت هفته دفاع مقدس کلینیک تخصصی و دندان‌پزشکی با همراهی متخصصین داخلی، زنان و زایمان، ارتوپد، تغذیه، روانشناسی و پزشک عمومی در روستای عامری شهرستان دیلم به‌منظور خدمت‌رسانی به مناطق کم‌تر برخوردار مستقر شدند.

 

19 شهريور 1397
آگاهی از عادات غذایی نادرست برای همه‌ افراد با هر سطحی از سلامت ضروری است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: آگاهی از عادات غذایی نادرست و اصلاح این عادات اشتباه برای همه‌ افراد با هر سطحی از سلامت ضروری است.

 

13 شهريور 1397
تغذیه مناسب در دانش آموزان از بروز بیماری‌ها جلوگیری می‌کند
کارشناس واحد سلامت مدارس و جوانان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تغذیه مناسب در دانش آموزان از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

 

12 شهريور 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: تغذیه، سبک زندگی ناسالم و کم‌تحرکی از مشکلات جدی حوزه سلامت جوانان است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: تغذیه، سبک زندگی ناسالم و کم‌تحرکی از مشکلات جدی حوزه سلامت جوانان است.

 

22 امرداد 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: بیش از ۳۶ درصد از میان‌سالان مراقبت شده این شهرستان، دارای تغذیه نامناسب هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: بیش از ۳۶ درصد از میان‌سالان مراقبت شده این شهرستان دارای تغذیه نامناسب هستند.

 

22 امرداد 1397
نمایشگاه تغذیه با شیر مادر در دیلم بر پا شد
به مناسبت هفته جهانی شیر مادر، نمایشگاه عکس ترویج تغذیه با شیر مادر از سوی واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم بر پا شد.

 

21 خرداد 1397
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر: وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان داشت: بهتر است وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود.

 

8 خرداد 1397
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: برای جبران کم‌آبی در طول روز، از سالاد، میوه‌ها و سبزیجات استفاده شود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: در ماه مبارک رمضان برای جبران کم‌آبی در طول روز، از سالاد، میوه‌ها و سبزیجات استفاده شود.

 

7 خرداد 1397
اصول تغذیه صحیح در زمان روزه‌داری رعایت شود
روزه‌داری بدون رعایت اصول صحیح تغذیه نه‌تنها ضامن سلامت انسان نیست، بلکه می‌تواند سلامت وی را به مخاطره بیندازد.

 

5 خرداد 1397
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هنگام سحری از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب خودداری کنید
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد در وعده سحری باید از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب، ادویه‌ی زیاد و قند بالا خودداری کنند.

 
 
 
< >