تنگ.ارم

28 آذر 1401
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر: جهادگران سلامت خدمت رایگان در بخش ارم دشتستان ارائه کردند
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: جهادگران سلامت خدمت بهداشتی و درمانی رایگان به مردم روستاهای پشت و رونی در بخش ارم ارائه کردند.

بخشدار آبپخش: ارتقای آگاهی مردم درزمینه کاهش مصرف دارو و ارجاع به متخصص باید نهادینه شود
بخشدار آبپخش گفت: ارتقای آگاهی مردم در زمینه کاهش مصرف دارو و ارجاع به متخصص باید نهادینه شود.

20 آذر 1397
تولد نوزاد عجول افغان در آمبولانس مرکز خدمات جامع سلامت تنگ ارم
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت تنگ‌ارم گفت: مادر افغان در حین انتقال به بیمارستان با کمک مامای تسهیلات زایمانی مرکز خدمات جامع سلامت تنگ ارم در آمبولانس، زایمان کرد.

نوزاد پسر در آمبولانس مرکز خدمات جامع سلامت تنگ ارم متولد شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، با کمک مامای تسهیلات زایمانی شهر تنگ ارم، نوزاد پسر عجول در آمبولانس مرکز خدمات جامع سلامت تنگ ارم دیده به جهان گشود.

عملیات اورژانس هوایی 115 بوشهر بر فراز ارتفاعات تنگ ارم
رییس مرکز مدیرت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: بالگرد اورژانس هوایی 115برای نجات جان آقایی 18 ساله بر فراز کوه‌های اطراف تنگ ارم به پرواز درآمد .