خطر

مواد شوینده و پاک‌کننده شیمیایی، نابجا و بدون آگاهی مصرف نشوند
کارشناس مسئول واحد امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: استفاده نابجا و بدون آگاهی از مواد شوینده و پاک‌کننده‌های شیمیایی می‌تواند خطرات جبران‌ناپذیری را ایجاد نمایند و سلامتی افراد را به خطر بیاندازند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش موارد کرونایی بستری‌شده زنگ خطر برای استان بوشهر است/ خیز کرونا در استان بوشهر با حضور مسافران
دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر گفت: افزایش موارد کرونایی بستری‌شده زنگ خطر برای استان بوشهر است.

9 امرداد 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر: ارایه خدمات ویژه و رایگان به مادران باردار در شهرستان دیّر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: بیش از ۶۶۰ مادر باردار زیرپوشش این شبکه قرار دارد که از این تعداد ۴۹ نفر مادر پرخطر بوده که خدمات ویژه و رایگان دریافت می‌کنند.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: شهروندان به کمپین نه به چهارشنبه سوری خطرناک بپیوندند
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: از شهروندان می‌خواهیم که با حس مسئولیت‌پذیری که در قبال فرزندان و جامعه خود دارند به کمپین نه به چهارشنبه سوری خطرناک بپیوندند.

متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان: شهروندان خطر مسمومیت با منوکسیدکربن را جدی بگیرند
متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: با سرد شدن هوا و افزایش میزان استفاده از وسایل گرمایشی و گازسوز، خفگی با گاز منواکسید کربن و ایجاد مسمومیت در این ایام شایع می‌شود که باید شهروندان خطر مسمومیت با منوکسیدکربن را جدی بگیرند.

تغذیه نامناسب مهم‌ترین عامل خطر بیماری‌های غیر واگیر
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد نمک، قند و روغن است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: مردم باید عوامل خطر بروز دیابت را جدی بگیرند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: تنها راه کاهش موارد جدید دیابت، کنترل و در نهایت پیشگیری از ایجاد بیماری است، بنابراین مردم باید عوامل خطر بروز دیابت را جدی بگیرند.

برپایی نمایشگاه خطر سنجی بیماری‌های قلبی و عروقی در دشتستان
به مناسبت هفته سلامت نمایشگاه خطر سنجی بیماری‌های قلبی و عروقی با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی در اردوگاه حرفه‌آموزی و کاردرمانی استان بوشهر برپا شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: اجرای طرح تحقیقاتی بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان دشتی
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: طرح تحقیقاتی بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان دشتی در حال اجراست.

توصیه‌های مهم دارويي در ايام نوروز/ نحوه معدوم‌سازی داروهای فاسد
مدیر مرکز اطلاع‌رسانی داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در ایام نوروز باید داروهای مصرف نشده در خانه را برای جلوگیری از خطرات احتمالی، به شکل مناسبی دور بریزیم.

چهارشنبه‌سوری آرام در شهرستان دیر سپری شد
آخرین چهارشنبه سال 96، در شهرستان دیر به‌آرامی و بی‌خطر سپری شد.

17 مهر 1396
رتبه برتر دیّر در اجرای طرح خطرسنجی سکته‌های قلبی و مغزی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: طبق گزارش معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص اجرای طرح خطرسنجی سکته‌های قلبی و مغزی، شهرستان دیّر در مکان نخست اجرای این طرح در استان بوشهر قرار دارد.

11 مهر 1396
سرپرست شبکه بهداشت دشتستان: ۱۹ هزار دشتستانی از نظر بیماری‌های قلبی و عروقی خطرسنجی شدند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیش از ۱۹ هزار نفر در شهرستان دشتستان از نظر بیماری‌های قلبی و عروقی خطرسنجی شدند.

11 شهريور 1396
رییس شبکه بهداشت دیّر خبر داد: اجرای طرح خطرسنجی سکته‌های قلبی و مغزی در شهرستان دیّر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از اجرای طرح خطر سنجی سکته‌های قلبی و مغزی برای همه افراد بالای 30 سال در شهرستان دیّر خبر داد.

31 تير 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: در راستای پیشگیری از مرگ‌ومیر مادران باردار حین و پس از زایمان تقویت هماهنگی‌های بین بخشی بهداشت و درمان در زمینه پیگیری مادران پرخطر ضروری است.

متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خطرات محیط کار در کمین سلامت مردان است
متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اینکه بیشتر مشاغل سخت و پر خطر توسط مردان انجام می‌شود به این دلیل آن‌ها بیشتر در معرض خطراتی مانند قطع عضو، بریدگی اعضا و سوختگی قرار دارند.