دانشکده.پرستاری.مامایی

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ دکتر فرحناز کمالی به‌عنوان سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر فرحناز کمالی را به سمت سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه منصوب کرد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ نخستین جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به صورت غیر حضوری و آنلاین
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نخستین جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به صورت غیر حضوری و آنلاین با حضور تعدادی از اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشکده پرستاری و مامایی: دیابت در استان بوشهر جولان می‌دهد
رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یزد و بوشهر از استان‌های پیشتاز در شیوع و بروز بیماری دیابت در کشور هستند.