دانشکده.پزشکی

13 آذر 1398
با حضور تیم اعتبار بخشی وزارت بهداشت در بوشهر؛ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارزیابی شد/ گزارش تصویری
رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تیم ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در استان بوشهر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را مورد ارزیابی قرار داد.

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خدمت‌رسانی به بیماران و کاهش آلام آنان از مهم‌ترین وظیفه پزشکان است
سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خدمت‌رسانی به بیماران و کاهش آلام آنان از مهم‌ترین وظیفه پزشکان است.

23 تير 1397
آزمون‌های ارتقای دستیاری و گواهینامه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آزمون‌های ارتقای دستیاری و گواهینامه تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هم‌زمان با دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

10 تير 1397
سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: پذیرش دستیار جراحی از سال 98 در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت می‌گیرد/ گزارش تصویری
سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از سال 98 پذیرش دستیار جراحی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت می‌پذیرد.

5 آذر 1396
آیین تکریم و معارفه معاون آموزشی و رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش ‏تصویری
آیین تکریم و معارفه معاون آموزشی و رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مجتمع کلاس‌های انديشه پرديس ‏دانشگاه برگزار شد.‏

4 شهريور 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دستیابی به اهداف حوزه سلامت استان بوشهر با نقدهای منصفانه سرعت گرفته است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین‌شده در حوزه سلامت همواره نیازمند نقد هستیم و نقد منصفانه و باهدف اصلاح ضعف‌های موجود در سیستم، منجر به‌سرعت یافتن در دستیابی به این اهداف شده است.