دعوت

16 آذر 1401
پیام دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای ثبت‌نام بیست و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر جهت ثبت‌نام در بیست و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور دعوت به عمل می‌آورد.

دعوت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای شرکت در راهپیمایی خودرویی یوم الله 22 بهمن
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی ضمن تبریک مجدد ایام فرخنده دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از عموم مردم و خانواده حوزه سلامت استان برای شرکت در راهپیمایی خودرویی یوم الله 22 بهمن ماه دعوت به عمل آورد.

23 تير 1400
دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای حضور فعال در هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور پیامی خواستار حضور فعال و پرشور در هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی استان بوشهر شد.

26 تير 1395
داوری یکی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور
با دعوت فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، حسین مرادی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به کلاس پیش فصل لیگ برتر دعوت شد.