دکتر.بتول.امیری

22 شهريور 1399
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: علائم بیماری کرونا از ناقل بدون علامت تا بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و مرگ متفاوت است
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیماری کرونا در افراد بسیار متفاوت بوده و دامنه آن از فرد بدون علامت، سرفه و خستگی تا ماندن در بخش مراقبت‌های ویژه و مرگ احتمالی متفاوت است.

28 امرداد 1399
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: برای رفتن به ساحل رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای رفتن به ساحل رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است.

22 امرداد 1399
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پاندمی کرونا در طی هفته‌ها و ماه‌های آینده تمام نخواهد شد
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پاندمی کرونا احتمالاً طی هفته‌ها و ماه‌های آینده تمام نخواهد شد و داشتن فعالیت‌های اجتماعی در زمان همه‌گیری کرونا نیاز به داشتن مهارت ارزیابی خطر ابتلا به کووید 19 دارد.