دکتر.جواد.طاهری

ارایه خدمات باکیفیت هدف اصلی مجموع بهداشت و درمان شهرستان گناوه است
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: احترام، تکریم ارباب‌رجوع و ارایه خدمات باکیفیت هدف اصلی مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه و به‌ویژه از وظایف اصلی کارکنان در بیمارستان‌هاست.

8 فروردين 1396
با راه‌اندازی اتاق عمل بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه: مراجعه بیماران به استان‌های هم‌جوار کاهش چشمگیر داشته است
سرپرست بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه گفت: با راه‌اندازی اتاق عمل و ارتقا کیفیت درمان در این بیمارستان، مراجعه بیماران به استان‌های هم‌جوار جهت ادامه درمان کاهش چشمگیری یافته است.

بهبود کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارتقا یافته است
سرپرست بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه گفت: کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت ارتقا یافته است.

واکنش سریع ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در انفجار گناوه
ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حادثه انفجار خط لوله گاز گناوه در اولین دقایق وقوع حادثه با حضور در صحنه انفجار به مصدومین و مردم کمک کرد.

برگزاری آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه
آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه برگزار و دکتر جواد طاهری به عنوان رییس این بیمارستان معرفی شد.