دکتر.سرور.قدیمی


18 اسفند 1399
دکتر داروساز شبکه بهداشت و درمان دشتستان: خانواده‌ها با سامان‌دهی قفسه‌های دارویی منازل از مسمومیت دارویی جلوگیری کنند
دکتر داروساز شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خانواده‌ها با سامان‌دهی قفسه‌های دارویی منازل در ایام خانه‌تکانی عید از مسمومیت دارویی جلوگیری نمایند.

 

10 آذر 1399
پزشک داروساز شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بسیاری از عفونت‌های ویروسی نیازی به درمان با آنتی‌بیوتیک ندارند
پزشک داروساز شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بسیاری از عفونت‌های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و گلو دردها نیازی به درمان با آنتی‌بیوتیک ندارند.

 

12 آبان 1399
پزشک داروساز شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: تجویز و فروش دارو به صورت گیاهی و شیمیایی در عطاری‌ها تخلف محسوب می‌شود
پزشک داروساز شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تجویز و فروش دارو به صورت گیاهی و شیمیایی در عطاری‌ها تخلف محسوب می‌شود و هیچ‌گونه مجوزی هم به آن‌ها در این راستا صادر نشده است.

 

29 مهر 1399
پزشک داروساز: داروها یکی از خطرناک‌ترین عوامل مسمومیت‌زا در منازل هستند
پزشک داروساز شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: داروها یکی از خطرناک‌ترین عوامل مسمومیت‌زا در منازل می‌باشند.

 

12 بهمن 1398
فروش فرآورده‌های شیمیایی، مکمل‌های تغذیه‌ای و ورزشی در عطاری‌ها تخلف است
فروش فرآورده‌های شیمیایی، مکمل‌های تغذیه‌ای و ورزشی در عطاری‌ها تخلف محسوب می‌شود.

 
 
 
< >