دکتر.شهناز.پولادی

19 امرداد 1400
عضو شورای اسلامی شهر بوشهر: کمیته همکاری مردمی مبارزه با کرونا در بوشهر تشکیل می‌شود
منتخب ششمین شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: کمیته همکاری مردمی مبارزه با کرونا زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل می‌شود.

رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبرداد: فعالیت موفق آموزش مجازی و بین‌المللی‌سازی آموزش در این دانشگاه
رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از فعالیت موفق آموزش مجازی و بین‌المللی‌سازی آموزش در این دانشگاه خبر داد.

10 امرداد 1397
ارتقای علمی سه عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
دکتر الهام رحمانی، دکتر شهناز پولادی و دکتر فاطمه فرشادپور طی احکام جداگانه‌ای از طرف ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مرتبه استادی و مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند.

نخستین جشن روپوش سپید دانشجویان پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری
نخستین جشن روپوش سپید دانشجویان پرستاری و مامایی ورودی مهرماه 1396 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور رییس دانشگاه، معاونین، رییس دانشکده پرستاری و مامایی و دانشجویان برگزار شد.

31 تير 1396
رییس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر: با اجرای برنامه‌های تشویقی معنوی و مادی جایگاه پرستاری ارتقا می‌یابد
رییس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت: ما برای جایگاه پرستاری احترام و شأن والایی قایلیم و در این دوره مدیریتی در نظر داریم با اجرای برنامه‌های تشویقی معنوی و مادی به‌صورت ماهانه از خدمات ارزشمند همکاران تقدیر نمائیم.

به مناسبت گرامیداشت مقام زن صورت گرفت: تقدیر از بانوان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
به مناسبت گرامیداشت مقام زن ،درمراسمی از بانوان کارمند دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر شد.