روز.آمار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از توانمندی‌های کارشناسان یک ضرورت بوده که همه مدیران باید از آن بهره‌مند شوند / گزارش تصویری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کارشناسان یک ضرورت بوده که همه مدیران باید از آن بهره‌مند شوند.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن اول آبان ماه، روز ملی آمار و برنامه‌ریزی را به اعضا هیات علمی و همکاران این عرصه در دانشگاه تبریک گفت.

30 مهر 1398
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن اول آبان ماه، روز ملی آمار و برنامه‌ریزی را به همکاران این عرصه در دانشگاه تبریک گفت.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز آمار و برنامه‌ریزی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی، این روز را به فعالین حوزه آمار و برنامه‌ریزی دانشگاه تبریک گفت.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز آمار و برنامه‌ریزی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت روز آمار و برنامه‌ریزی پیام تبریکی صادر کرد.