زلزله

11 تير 1401
رئیس اورژانس 115 بوشهر خبر داد؛ اعزام بالگرد و سه دستگاه آمبولانس از استان بوشهر به مناطق زلزله‌زده هرمزگان
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از اعزام بالگرد بهمراه متخصص طب اورژانس و سه دستگاه آمبولانس در قالب 4 تیمِ دو نفره عملیاتی ویژه از استان بوشهر به مناطق زلزله‌زده هرمزگان خبر داد.

29 فروردين 1400
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۵ مصدوم در زلزله استان بوشهر گزارش شده است/تیم های ارزیاب و واکنش سریع دانشگاه علوم پزشکی به منطقه اعزام شدند/گزارش تصویری
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به دنبال زلزله امروز در شهرستان گناوه تاکنون ۵ نفر مصدوم گزارش شده است.

9 دی 1398
بیانیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت هفته اطلاع‌رسانی بلایا و فوریت‌ها
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاونت بهداشتی دانشگاه بیانیه‌ای به مناسبت هفته اطلاع‌رسانی در مورد لزوم آمادگی و پاسخ آزمایشگاهی در بلایا و فوریت‌ها صادر کرد.

8 دی 1398
رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر: ایمن کردن منازل مهم‌ترین راهکار قبل از وقوع زلزله است
رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر گفت: ایمن کردن منازل مهم‌ترین راهکار قبل از وقوع زلزله است.

11 آذر 1398
برگزاری مانور زلزله با شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور
رییس سازمان اورژانس 115 استان بوشهر گفت: بیست یکمین مانور زلزله و ایمنی مدارس با شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور هم‌زمان با سراسر کشور در مدارس استان بوشهر برگزار شد.

16 دی 1397
در زمان وقوع زلزله باید تمهیدات ایمنی در نظر گرفته شود
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث استان بوشهر گفت: در زمان وقوع زلزله باید تمهیدات ایمنی در نظر گرفته شود.

15 دی 1397
ارزیابی زلزله دشتستان توسط بالگرد اورژانس
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان بوشهر گفت: به دنبال زلزله‌های مکرر در دشتستان، بالگرد اورژانس برای ارزیابی صحنه زلزله به پرواز درآمد .

10 آذر 1397
مانور سراسری زلزله در استان بوشهر برگزار شد
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: صبح روز چهارشنبه مانور سراسری "ایمنی در زلزله" به‌صورت نمادین در مدارس کل شهرستان‌های استان بوشهر برگزار شد.

18 آذر 1396
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر: توسعه آموزش برای کاهش خطرات حوادث طبیعی در استان بوشهر ضروری است
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر بر لزوم توسعه آموزش برای کاهش خطرات حوادث طبیعی در استان بوشهر تأکید کرد.

14 آذر 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر: زلزله دیر تلفات جانی نداشته است/ اقدامات مؤثر کمیته بحران شبکه بهداشت و درمان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: زلزله 4 و 9 دهم ریشتری دیر تلفات جانی نداشته است.

13 آذر 1396
نوزدهمین مانور ایمنی و زلزله در مدارس شهرستان عسلویه برگزار شد
نوزدهمین مانور ایمنی و زلزله در مدارس شهرستان عسلویه برگزار شد.

13 آذر 1396
مانور زلزله در شهرستان تنگستان برگزار شد
نوزدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با مشارکت اورژانس 115 شهرستان تنگستان با شعار"مدرسه ایمن، جامعه تاب آور" در آموزشگاه سعدی شهر اهرم برگزار شد.

12 آذر 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: اورژانس پیش بیمارستانی جزو اولین واحدهای نظام سلامت در پاسخ به حوادث و بلایا می‌باشد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: اورژانس پیش بیمارستانی جزو اولین واحدهای نظام سلامت در پاسخ به حوادث و بلایا درصحنه حادثه است و نقش بسزایی در نجات جان آسیب دیدگان و کاهش آسیب‌های جانی و عوارض ناشی از حوادث دارد.

11 آذر 1396
مانور زلزله در مدارس شهرستان کنگان برگزار شد
همزمان با دیگر نقاط کشور، مانور زلزله در مدارس شهرستان کنگان برگزار شد.

7 آذر 1396
توسط خیّر سلامت بوشهری صورت گرفت؛ اهدای 3 تن خرما به زلزله‌زدگان کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خیّر سلامت بوشهری 3 تن خرما را به هم‌وطنان مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اهدا کرد.

توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجام شد؛ ارسال کانکس با تمام تجهیزات خانه بهداشت به منطقه زلزله زده کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یک کانکس خانه بهداشت تجهیز شده توسط دانشگاه علوم پزشکی به منطقه زلزله زده کرمانشاه ارسال شد.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی وقوع زلزله در استان‌های غربی کشور
در پی وقوع زلزله در استان‌های غربی کشور، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی با هموطنان داغ دار ابراز همدردی کرد.

برنامه آمادگی و تمرین سراسری زلزله در استان بوشهر اجرا شد
در راستای برنامه ملی پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت ها، فاز آمادگی و پاسخ، اولین برنامه آمادگی و تمرین سراسری زلزله در استان بوشهر اجرا شد.