زهرا.صفایی

معرفی رئیس جدید گروه اطلاع‌رسانی پزشکی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آیین معارفه رئیس جدید گروه اطلاع‌رسانی پزشکی و هماهنگی کتابخانه‌ها و منابع علمی دانشگاه برگزار شد.

2 خرداد 1398
رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خرید بیش از دو میلیارد ریال کتاب توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از خرید بیش از دو میلیارد ریال کتاب توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد.

کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سامانه انتشارات کشور
در راستای برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و ابلاغ مأموریت مبنی بر راه‌اندازی، تکمیل و به‌روزرسانی سامانه کتب دانشگاهی دانشگاه در سال 1396، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌عنوان رتبه برتر شناخته شد.

وب‌سایت کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رتبه برتر کشور را کسب کرد
وب‌سایت کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ارزیابی وب‌سایت کتاب‌خانه‌های مرکزی دانشگاه‌های علوم پزشکی رتبه برترکشور را کسب کرد.