شهرستان.جم

30 شهريور 1401
مسئول پایگاه سیار انتقال خون استان بوشهر: استقبال خوب جمی‌ها از اهدای خون در ایام اربعین حسینی/ گزارش تصویری
مسئول پایگاه سیار انتقال خون استان بوشهر از استقبال گسترده شهروندان شهرستان جم از ایستگاه سیار انتقال خون خبر داد.

22 شهريور 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: متوسط عمر ساختمان خانه‌های بهداشت جم ۱۲ سال است
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: با بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی در حال ساخت، عمر مفید ساختمان خانه‌های بهداشت در شهرستان جم به ۱۲ سال می‌رسد.

22 شهريور 1401
بخشدار مرکزی جم: بهورزان نقش مهمی در آگاه‌سازی و اجرای قوانین طرح جوانی جمعیت ایفا می‌کنند/ گزارش تصویری
بخشدار مرکزی جم گفت: بهورزان نقش مهمی در آگاه‌سازی و اجرای قوانین طرح جوانی جمعیت ایفا می‌کنند.

9 شهريور 1401
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نگاه سیاسی و احساسی در حوزه درمان جایگاهی ندارد / درمانگاه تأمین اجتماعی جم دارای فضای فیزیکی مناسب و عدم کارایی لازم است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نگاه سیاسی و احساسی در حوزه درمان جایگاهی ندارد.

8 شهريور 1401
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر: زیرساخت‌های حوزه درمان جنوب استان بوشهر افزایش یابد
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر گفت: توسعه و ارتقای زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان در شهرهای میزبان صنعت نفت در جنوب استان بوشهر باید در اولویت و دستور کار ویژه قرار گیرد.

8 شهريور 1401
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در یک برنامه جامع، اگر فرآیندها اصلاح شود، رضایت‌مندی صورت می‌گیرد/گزارش تصویری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در یک برنامه جامع اگر در ارتباط بین دستگاهی و بین بخشی، فرآیندها اصلاح شود رضایت‌مندی صورت می‌گیرد.

5 شهريور 1401
شبکه بهداشت و درمان جم دستگاه برتر شهرستان جم شد
در هفته دولت شهرستان جم، از شبکه بهداشت و درمان جم به‌عنوان دستگاه برتر تجلیل شد.

2 شهريور 1401
برای اولین بار در جم؛ عملیات اجرایی خانه بهداشت خیر ساز حاجی‌آباد آغاز شد / گزارش تصویری
عملیات اجرایی خانه بهداشت خیر ساز حاجی‌آباد شهرستان جم آغاز شد.

2 شهريور 1401
فرماندار جم: انقلاب بزرگی در حوزه سازندگی بهداشت جم داشته‌ایم
فرماندار شهرستان جم از آغاز عملیات اجرایی ۵ خانه بهداشت روستایی در هفته دولت امسال خبر داد و گفت: در حوزه سازندگی بهداشت جم انقلاب بزرگی داشته‌ایم.

30 امرداد 1401
در هفته دولت امسال؛ عملیات اجرایی 5 خانه بهداشت در شهرستان جم آغاز می‌شود
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: در هفته دولت، عملیات اجرایی 5 خانه بهداشت در روستاهای شهرستان جم آغاز می‌شود.

29 امرداد 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: نقش کم‌رنگ خیرین و صنعت در حوزه سلامت/ مجوز ۲ داروخانه جدید در شهر جم صادر شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: در سال‌های اخیر خیرین و صنعت نفت در حوزه سلامت شهرستان کم‌رنگ ظاهر شدند و حوزه بهداشت جم نیازمند توجه و نگاه ویژه‌ای آن‌ها است.

29 امرداد 1401
با گزارش به سامانه ۱۹۰؛ بالغ‌بر یک تن ضایعات مرغ در شهر جم جمع‌آوری و معدوم شد
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان جم گفت: مقدار یک تن و 300 کیلوگرم ضایعات مرغ به دلیل عدم اخذ مجوزهای لازم و نامشخص بودن موارد مصرف آن در خارج از استان، با دستور دادستانی جمع‌آوری و معدودم شد.

12 امرداد 1401
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خبر داد: استقرار موکب‌های درمانی استان بوشهر در پیاده‌روی اربعین عراق
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: در حال برنامه‌ریزی جهت استقرار چند موکب درمانی در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی در کشور عراق هستیم و در صورت امکان برای هر شهرستان یک موکب با حضور نیروهای درمانی آن، مستقر می‌شود.

10 امرداد 1401
امام‌جمعه جم: ضرورت تقویت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه درمان جم / مجمع خیرین سلامت شهرستان تشکیل شود
امام‌جمعه جم گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان و نقش کم‌رنگ خیرین در حوزه سلامت، نیاز است که مجمع خیرین سلامت با مشارکت مردم تشکیل شود.

28 تير 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم خبر داد؛ نوآموزان جمی ارزیابی سلامت می‌شوند
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: نزدیک به دو هزار نوآموز کلاس اول ابتدایی در شهرستان جم توسط مراقبین سلامت و بهورزان شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ارزیابی سلامت می‌شوند.

14 تير 1401
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جم پتانسیل بالای برای تبدیل شدن به قطب بهورزی جنوب استان بوشهر را دارد
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شهرستان جم با توجه به ظرفیت‌های موجود و تعداد بالای خانه‌های بهداشت و بهورزان، پتانسیل تبدیل شدن به قطب بهورزی جنوب استان را دارد.

14 تير 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: شش خانه بهداشت در شهرستان جم احداث می‌شود
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم خبر داد: به‌زودی 5 خانه بهداشت روستایی و یک پایگاه سلامت شهری با اعتبار 74 میلیارد ریال در شهرستان جم عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

5 تير 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: خانه بهداشت روستای حاجی‌آباد جم توسط خیرین سلامت ساخته می‌شود
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: خانه بهداشت روستای حاجی‌آباد جم بااعتباری بالغ‌بر 10 میلیارد ریال توسط خیرین سلامت ساخته می‌شود.

4 تير 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: همکاری صنوف و بازاریان جمی در ایام کرونا قابل‌تقدیر است
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: اتاق اصناف، بازاریان و صنوف جمی در همه‌گیری کرونا در کنار حوزه سلامت بودند و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کنترل این بیماری در سطح شهرستان نقش به سزایی ایفا کردند.

1 تير 1401
جانشین کانون بسیج جامعه پزشکی جم: اردوی یک‌روزه جهادی پزشکی در دهستان کوری حیاتی جم برگزار شد /گزارش تصویری
جانشین کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان جم گفت: اردوی یک‌روزه جهادی پزشکی در دهستان کوری شهرستان جم برگزار شد.

31 خرداد 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: اولین دوره آموزش بهورزی با حضور 11 فراگیر در جم در حال برگزاری است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: اولین دوره آموزش بهورزی با 11 فراگیر از نقاط مختلف شهرستان جم که شامل 7 زن و 4 مرد می‌باشند در حال برگزاری است.

سومین دوره انتخابات خانه مشارکت مردمی سلامت شهرستان جم برگزار شد
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر گفت: سومین دوره انتخابات خانه مشارکت مردمی سلامت شهرستان جم با استقبال پرشور نمایندگان سمن‌ها و صنوف این شهرستان برگزار شد.

4 دی 1400
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: تزریق 92 هزار دز واکسن کرونا در جم / 8 هزار جمی واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: تاکنون بالغ بر 92 هزار دوز واکسن کرونا در مراکز واکسیناس