شهروند

12 خرداد 1400
لوح شهروند افتخاری به دکتر سعید کشمیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اهدا شد/ تجلیل شورای شهر و شهردار بندر بوشهر از تلاش‌های کادر درمان/ گزارش تصویری
رئیس شورای شهر و شهردار بندر بوشهر در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اهدا لوح شهروند افتخاری به دکتر سعید کشمیری از تلاش‌های کادر درمان استان برای مقابله با بیماری کرونا تجلیل کردند.

رئیس شورای شهر بوشهر: مدافعان سلامت استان بوشهر در مقابله با کرونا خوش درخشیدند
رئیس شورای شهر بوشهر گفت: مدافعان سلامت استان بوشهر در مقابله با کرونا همانند رزمندگان هشت سال دفاع مقدس کارنامه‌ای درخشان از خود برجا گذاشتند و جان بسیاری از افراد را نجات دادند.

12 خرداد 1400
شهردار بندر بوشهر: مدافعان سلامت استان بوشهر در مبارزه با کرونا با منش پهلوانی ظاهر شدند
شهردار بندر بوشهر گفت: مدافعان سلامت استان بوشهر در مبارزه با کرونا با منش پهلوانی ظاهر شدند.

28 مهر 1397
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: خودروهای عرضه‌کننده غذای خانگی در بوشهر توقیف شدند
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به دلیل به مخاطره انداختن سلامت شهروندان و به دنبال دستور معاون محترم دادستان عمومی و انقلاب بوشهر با همکاری مأمورین پلیس راهور خودروهای عرضه‌کننده غذای خانگی توقیف شدند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه مطرح کرد: طرح هر شهروند یک بازرس در همه آحاد جامعه نهادینه شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: می‌بایست طرح هر شهروند یک بازرس در همه آحاد جامعه نهادینه شود.

نجات جان یک شهروند، توسط تیم پزشکی مرکز خدمات جامع سلامت امام سجاد (ع) ریز
تیم پزشکی مرکز جامع خدمات سلامت شهر ریز، با انجام یک cpr، موفق به نجات جان یکی از شهروندان این شهر شد.

نشست ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در دانشگاه
نشست ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی با محوریت عفاف و حجاب چهارشنبه صبح در سالن ابن سینا ‏دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.‏