صبحانه.سالم

ترویج الگوی غذایی صحیح، اولین قدم در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر است
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در گفتگو با روابط عمومی گفت: یکی از عوامل مؤثر در پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر، تغذیه سالم است و انتخاب صحیح الگوی غذایی و خود مراقبتی بر وضعیت سلامتی افراد مؤثر است.

کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مصرف صبحانه سالم و کامل باعث تحرک و نشاط در کودکان می‌شود
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مصرف صبحانه سالم و کامل باعث تحرک و نشاط در کودکان می‌شود.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یادگیری، تمرکز و سلامت دانش‌آموزان با مصرف صبحانه افزایش پیدا می‌کند
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با مصرف منظم صبحانه سالم یادگیری و تمرکز دانش‌آموزان افزایش‌یافته و کمتر در معرض بیماری قرار می‌گیرند.

برگزاری مراسم صبحانه سالم و آموزش رعایت اصول تغذیه در مدارس روستای احمدی
مراسم صبحانه سالم و آموزش رعایت اصول تغذیه در مدارس روستای احمدی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد.

23 مهر 1396
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ترویج فرهنگ مصرف صبحانه و میان وعده سالم ضروری است
کارشناس برنامه تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: ترویج فرهنگ مصرف صبحانه، میان وعده سالم و مصرف نکردن وعده‌های ناسالم در بین کودکان، نوجوانان و جوانان ضروری است.

مراسم صبحانه سالم و زنگ میوه در مدارس ابتدایی دشتستان برگزار شد
مراسم صبحانه سالم و زنگ میوه در مدارس ابتدایی شاهد لاله (1) شهر برازجان و مدرسه دخترانه آسیه شهر وحدتیه دشتستان به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.

جشنواره صبحانه سالم در دبستان حضرت معصومه شهرک نیلوفر دیلم
به مناسبت روز جهانی غذا و هفته تغذیه، واحد بهبود تغذیه جامعه با همکاری دبستان دخترانه حضرت معصومه اقدام به برپایی جشنواره صبحانه سالم جهت دانش آموزان دختر کرد.