عبدالکریم.جمیری

18 خرداد 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: صنایع مستقر در استان بوشهر باید سهمشان را در بیماری زدایی به معنای واقعی تأمین و جبران کنند/ گزارش تصویری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: صنایع مستقر در استان بوشهر باید سهمشان را در بیماری زدایی به معنای واقعی تأمین و جبران کنند و به کمک‌های ناچیز بسنده نکنند.

6 دی 1400
نشست نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به روایت تصویر
نشست صمیمی عبدالکریم جمیری نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی و ابراهیم رضایی نماینده مردم شریف دشتستان در مجلس شورای اسلامی با جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

بازدید نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از مرکز آموزشی و درمانی قلب بوشهر/ گزارش تصویری
عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از مرکز آموزشی و درمانی قلب بوشهر بازدید کرد.

16 شهريور 1400
نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی؛ با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، تامین اجتماعی، بهداری نیروی دریایی سپاه و وزارت نفت خدمات تخصصی به مردم شریف جزیره خارگ انجام خواهد شد/ گزارش تصویری
نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در نشستی با رییس دانشگاه ، مدیر درمان تامین اجتماعی، مشاور اجرایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رییس بیمارستان قائم بوشهر گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، بهداری نیروی دریایی سپاه ، سازمان ...

13 امرداد 1400
با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی؛ بازدید از روند تزریق واکسن کرونا در بوشهر/ گزارش تصویری

نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه، دیلم و خارک در مجلس شورای اسلامی: افتتاح مرکز جراحی و کلینیک تخصصی عرفان بوشهر اجازه انجام اقدامات تخصصی‌ و پیشرفته‌تری را خواهد داد
نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه، دیلم و خارک در مجلس شورای اسلامی گفت: افتتاح مرکز جراحی و کلینیک تخصصی عرفان بوشهر اجازه انجام اقدامات تخصصی‌ و پیشرفته‌تری را خواهد داد.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی: یکی از نیازهای امروز این استان، توسعه مراکز درمانی است / گزارش تصویری
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از نیازهای امروز این استان، توسعه مراکز درمانی است بویژه با توجه به شیوع کرونا این نیاز بیشتر به چشم می‌آید.

30 شهريور 1399
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش فرهنگ‌سازی و سواد سلامت موجب عدم ابتلای انفجاری بیماری کرونا در استان شده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استان بوشهر ابتلای انفجاری موج سوم به کرونا را تاکنون تجربه نکرده و یکی از دلایل آن نیز افزایش فرهنگ‌سازی و ارتقا سواد سلامت مردم هم در سال‌های قبل و هم در سال جاری بوده است.

30 شهريور 1399
نماینده مردم شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی: حوزه بهداشت و درمان استان در حال سرعت گرفتن برای رسیدن به نقطه مطلوب است/گزارش تصویری
نماینده مردم شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت حوزه بهداشت و درمان استان به نسبت سال‌های گذشته به‌مراتب بهتر شده و در حال سرعت گرفتن برای رسیدن به نقطه مطلوب است.