غلامرضا.بیغش

12 خرداد 1397
سرپرستان مراکز و پایگاه‌های بهداشتی شهرستان بوشهر در زمینه برنامه پیشگیری از انتقال HIV توانمند شدند
سرپرستان مراکز و پایگاه‌های بهداشتی شهرستان بوشهر در زمینه نحوه ثبت و گزارش دهی برنامه پیشگیری از انتقال HIV توانمند شدند.

دانشجویان به‌عنوان سفیران سلامت می‌توانند نقش بسزایی در کنترل بیماری ایدز داشته باشند
کارشناس بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اگر دانشجویان به‌عنوان سفیران سلامت با رویکرد نوین آموزش ایدز آشنا شوند می‌توانند نقش مؤثر و بسزایی در کنترل عفونت اچ آی وی در گروه های همسان خود داشته باشند.

28 آذر 1396
باورهای غلط همچنان از موانع بزرگ در جهت تشخیص و مراقبت از بیماران ایدز به‌حساب می‌آید
کارشناس برنامه کنترل اچ آی وی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: متأسفانه علی‌رغم وجود دانش کافی در خصوص بیماری ایدز، باورهای غلط همچنان از موانع بزرگ در جهت کنترل اپیدمی، تشخیص ، مراقبت ودرمان بیماران ایدز به‌حساب می‌آید.

25 آذر 1396
مهم‌ترین راه پیشگیری و کنترل ایدز مددجویان زندانی، آموزش است
کارشناس مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مهم‌ترین راه پیشگیری و کنترل ایدز مددجویان زندانی، آموزش می‌باشد.

22 آذر 1396
پایگاه سیار اتوبوس ایدز در شهرستان بوشهر راه‌اندازی شد
کارشناس برنامه ایدز مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از اجرای طرح اتوبوس سیار مشاوره و آزمایش ایدز همزمان در شهرستان بوشهر خبر داد.

مشاوره، آموزش و انجام تست HIV شهرستان بوشهر در اتوبوس سلامت
کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت : به همت مرکز بهداشت و با همکاری سازمان بهزیستی یک دستگاه اتوبوس سلامت به منظور مشاوره، آموزش و انجام تست HIV در این شهر آماده‌سازی شده است.