فاطمه.برنجن

محرمانه بودن تست تشخیص HIV دلیل اعتماد مردم به انجام تست این بیماری نوپدید است
کارشناس نظام مراقبت ایدز و بیماری‌های آمیزشی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: محرمانه بودن تست HIVدلیل اعتماد مردم به انجام آزمایش این بیماری نوپدید خواهد بود.

تمام افراد جامعه، گروه هدف رویکرد نوین آموزش HIV هستند
کارشناس برنامه HIV و بیماری‌های آمیزشی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تمام افراد جامعه گروه هدف رویکرد نوین آموزش HIV هستند.

18 آذر 1396
باورهای غلط همچنان از موانع بزرگ در جهت تشخیص و مراقبت از بیماران ایدز به‌حساب می‌آید
کارشناس برنامه کنترل اچ آی وی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: متأسفانه علی‌رغم وجود دانش کافی در خصوص بیماری ایدز باورهای غلط همچنان از موانع بزرگ در جهت کنترل اپیدمی، تشخیص و مراقبت، درمان بیماران ایدز به‌حساب می‌آید.

حذف انتقال اچ آی وی از مادر به کودک عاملی مهم در کنترل بیماری ایدز است
کارشناس برنامه کنترل ایدز معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حذف انتقال اچ آی وی از مادر به کودک عاملی مهم در کنترل بیماری ایدز است.