فرزندآوری

18 فروردين 1403
در یک سال گذشته؛ بیش از 70 درصد از زنان واجد شرایط در دشتستان مشاوره فرزند آوری دریافت کرده‌اند
رئیس گروه بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در طی یک سال گذشته بیش از ۷۰ درصد از زنان واجد شرایط سنین ۱۰ تا ۵۴ سال همسردار در دشتستان مشاوره فرزند آوری دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه: در موضوع جمعیت عامل اقتصادی مهم است ولی تغییر باور‌ها تأثیرگذارتر است
تغییر باورها و نگرش‌ از عامل اقتصادی در موضوع فرزند آوری مهم‌تر است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: اصلی‌ترین نتیجه کاهش فرزند آوری، پیری جمعیت است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: اصلی‌ترین نتیجه کاهش فرزند آوری را پیری جمعیت دانسته‌اند و این رخداد پیامدهای جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه؛ کاهش نرخ فرزند آوری، جمعیت شهرستان عسلویه را به سمت سالمندی سوق می‌دهد
معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: کاهش نرخ فرزند آوری، جمعیت شهرستان عسلویه را به سمت سالمندی سوق می‌دهد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: ۴ هزار نفر تنگستانی در سال جاری مشاوره فرزند آوری دریافت کردند
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: در شش‌ماهه اول سال جاری ۴ هزار و ۸۲۴ نفر در تنگستان مشاوره فرزند آوری را دریافت کرده‌اند.

23 خرداد 1402
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: پنج هزار مشاوره فرزند آوری در تنگستان در سال گذشته انجام شده است
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: در سال گذشته ۵ هزار و ۲۹۲ زوج تنگستانی مشاوره‌های مربوط به فرزند آوری را دریافت کردند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه: همه دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای برنامه‌های تشویقی در خصوص فرزند آوری هستند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: همه دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای برنامه‌های تشویقی در خصوص فرزند آوری هستند.

توسط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر صورت گرفت: قدردانی از کارکنان دارای بیشتر از ۳ فرزند در راستای ترویج فرهنگ فرزندآوری
مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: قدردانی از کارمندان دارای سه فرزند و بیشتر طی مراسمی در راستای ترویج فرهنگ فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی اسلامی اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: لزوم اهتمام جدیِ جمعی در مسئله جمعیت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: موضوع جمعیت به موضوع ملی است که برای آن یک اهتمام جمعیِ جدی لازم است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خبر داد؛ دانش آموزان نقش اصلی را در تشویق خانواده‌ها به فرزند آوری ایفا می‌کنند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: دانش آموزان نقش اصلی را در تشویق خانواده‌ها به فرزند آوری ایفا می‌کنند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: باید به سمت فرزند آوری و جوانی جمعیت گام برداریم
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: ما نسبت به آینده کشور مسئول هستیم و باید به سمت فرزند آوری و گسترش این فرهنگ گام برداریم تا پویائی و شادابی کشور را در آینده شاهد باشیم.

تحکیم بنیان خانواده با اصالت فرزند آوری و فرزند پروری سالم
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تحکیم بنیان خانواده با اصالت فرزندآوری و فرزند پروری سالم میسر می شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار دشتستان: روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی به موضوع ترویج فرزند آوری در جامعه اهتمام ویژه داشته باشند
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار دشتستان گفت: موضوع فرزند آوری از جمله مطالبات مهم رهبری و از ضروریات اجتناب‌ناپذیر حال و آینده کشور است.

13 آذر 1401
دبیر قرارگاه جمعیت به نقل از یک شهروند: این بچه مفهوم زندگی را برای من تغییر داد
یک شهروند به من گفت: این بچه -که اتفاقاً خدا خواسته بوده - مفهوم زندگی را برای من عوض کرد.

15 امرداد 1401
ارزش اخروی کارکنان حوزه سلامت باارزش کار انبیا مقایسه می‌شود
مدرس و دکترای حوزه و دانشگاه گفت: تحکیم بنیان خانواده زمینه‌ساز سلامت جامعه بوده و ارزش اخروی کارکنان حوزه سلامت باارزش کار انبیا مقایسه شده و سلامت جسمی و روحی افراد جامعه مستلزم حضور و تلاش شما عزیزان است.

بخشِ قابل توجهی از دختران و پسران، در حال پشت سرگذاشتن سنین مناسب ازدواج هستند
مدیر گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بخشِ قابل توجهی از دختران و پسران، در حال پشت سرگذاشتن سنین مناسب ازدواج و باروری هستند.

8 خرداد 1401
فرماندار شهرستان دشتی: از همه ظرفیت‌ها در جهت ترویج فرهنگ فرزند آوری استفاده شود
فرماندار شهرستان دشتی گفت: از همه ظرفیت‌ها در جهت ترویج فرهنگ فرزند آوری استفاده شود.

13 امرداد 1400
کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ترس از ابتلا به کرونا نباید عاملی برای به تعویق انداختن فرزند آوری شود/ لزوم ترویج تغذیه با شیر مادر
کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تأکید بر لزوم ترویج تغذیه با شیر مادر گفت: ترس از ابتلا به کرونا نباید عاملی برای به تعویق انداختن فرزند آوری شود.