19 فروردين 1402حمایت فرمانداری تنگستان از جوانانی نیازمند برای ازدواج/فرماندار تنگستان خواستار توجه بیشتر به حوزه سلامت این شهرستان شدفرماندار تنگستان گفت: برای افزایش جمعیت، توجه به جوانانی که مجردند باید در اولویت قرار بگیرد.
20 بهمن 1400سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان خبر داد؛ خانه بهداشت گورک خورشیدی تنگستان افتتاح شد سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: خانه بهداشت گورک خورشیدی تنگستان با تجهیز 3 میلیارد و پانصد میلیون ریال تجهیز و به بهرهبرداری رسید.
20 آذر 1397معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از تجهیزات فاز دوم بیمارستان اهرم خریداری شده و آماده تحویل استمعاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از تجهیزات لازم و مورد نیاز برای تکمیل و راهاندازی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خریداریشده و آماده تحویل است.