فرماندار.دیلم

2 فروردين 1401
فرماندار شهرستان دیلم: تمام ظرفیت‌ها و امکانات برای تقویت زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان دیلم آماده هستند
فرماندار شهرستان دیلم گفت: تمام ظرفیت‌ها و امکانات لازم برای تقویت زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان شهرستان دیلم آماده هستند.

27 شهريور 1400
فرماندار دیلم: شهرستان دیلم را باید به عنوان نماد فرهنگی و ایثارگری خیران حوزه سلامت در کشور معرفی کرد
فرماندار دیلم از فداکاری و همت والای تمامی پزشکان، پرستاران و کادر بهداشتی و درمانی در مبازره با بیماری کووید۱۹ تقدیر کرد و گفت: خیران این شهرستان در عرصه سلامت و بویژه در دوران مقابله با کرونا سهم بسزایی داشته و منشا اقدامات بزرگی بوده‌اند که حاضرم بر دس ...

اولین مجمع سلامت شهرستان دیلم تشکیل شد
اولین مجمع سلامت شهرستان دیلم با حضور فرماندار، قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور مشارکت‌های اجتماعی، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و اعضای شورای سلامت شهرستان دیلم در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

25 شهريور 1394
فرماندار شهرستان دیلم:‏ بیمارستان دیلم مجهز به دستگاه‌های پیشرفته رادیولوژی دیجیتال و سونوگرافی خواهد شد
فرماندار شهرستان دیلم گفت: تا‎ ‎پایان شهریور بیمارستان دیلم مجهز به دستگاه‌های تشخیصی جدید از جمله‎ ‎دستگاه رادیولوژی دیجیتال و سونوگرافی خواهد شد.‏