|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8 مهر 1403 از قلبت برای فعالیت استفاده کن معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توجه بهسلامتی قلب با افزایش روزافزون بیماریهای غیر واگیر بهویژه بیماریهای قلبی در جهان اهمیت بیشتری پیدا کرده است. | |  | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30 بهمن 1402 مراقب رنگهای جذاب در غذاها باشید! مدیر گروه بهداشت حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رنگهایی که در غذاها استفاده میشود به دو گروه طبیعی و مصنوعی تقسیم میشود؛ که فقط استفاده از رنگهای طبیعی مُجاز و آزاد است. | |  | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 بهمن 1402 لبنیات دوست سلامتی از کودکی تا پیری کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: متأسفانه سرانه مصرف شیر طی سالهای گذشته به علل مختلف در کشور کاهشیافته و از استانداردهای جهانی بیشازپیش فاصله گرفته است. | |  | |
|
|
|
|