مانور.زلزله

11 آذر 1398
برگزاری مانور زلزله با شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور
رییس سازمان اورژانس 115 استان بوشهر گفت: بیست یکمین مانور زلزله و ایمنی مدارس با شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور هم‌زمان با سراسر کشور در مدارس استان بوشهر برگزار شد.

10 آذر 1397
مانور سراسری زلزله در استان بوشهر برگزار شد
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: صبح روز چهارشنبه مانور سراسری "ایمنی در زلزله" به‌صورت نمادین در مدارس کل شهرستان‌های استان بوشهر برگزار شد.

18 آذر 1396
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر: توسعه آموزش برای کاهش خطرات حوادث طبیعی در استان بوشهر ضروری است
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر بر لزوم توسعه آموزش برای کاهش خطرات حوادث طبیعی در استان بوشهر تأکید کرد.

13 آذر 1396
نوزدهمین مانور ایمنی و زلزله در مدارس شهرستان عسلویه برگزار شد
نوزدهمین مانور ایمنی و زلزله در مدارس شهرستان عسلویه برگزار شد.

13 آذر 1396
مانور زلزله در شهرستان تنگستان برگزار شد
نوزدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با مشارکت اورژانس 115 شهرستان تنگستان با شعار"مدرسه ایمن، جامعه تاب آور" در آموزشگاه سعدی شهر اهرم برگزار شد.

12 آذر 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: اورژانس پیش بیمارستانی جزو اولین واحدهای نظام سلامت در پاسخ به حوادث و بلایا می‌باشد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: اورژانس پیش بیمارستانی جزو اولین واحدهای نظام سلامت در پاسخ به حوادث و بلایا درصحنه حادثه است و نقش بسزایی در نجات جان آسیب دیدگان و کاهش آسیب‌های جانی و عوارض ناشی از حوادث دارد.

11 آذر 1396
مانور زلزله در مدارس شهرستان کنگان برگزار شد
همزمان با دیگر نقاط کشور، مانور زلزله در مدارس شهرستان کنگان برگزار شد.