مجمع.خیرین.سلامت

نیکوکاران دیری ۱۰ میلیارد ریال به حوزه سلامت و درمان کمک کردند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: خیران و نیکوکاران ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به حوزه سلامت و درمان این شهرستان کمک کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فضای جلب مشارکت‌های مردمی در استان بوشهر سرعت خوبی پیداکرده است/ گزارش تصویری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: فضای جلب مشارکت‌های مردمی در استان بوشهر سرعت خوبی پیداکرده است.

معاون امور استان‌های مجمع خیرین کشور: ۱۱۰ هزار خیر در مجمع خیرین سلامت کشور ساماندهی شدند/ بیش از ۶ هزار میلیارد تومان عملکرد مجمع خیرین در سال ۹۶ بوده است
معاون امور استان‌های مجمع خیرین کشور گفت: مجمع خیرین سلامت کشور بیش از یک دهه از عمر آن می‌گذرد که در این مدت بیش از ۱۱۰ هزار خیر با این مجمع هماهنگ و عضو مجمع شده‌اند.

22 آذر 1395
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: نخستین جلسه تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان عسلویه برگزار شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: نخستین جلسه تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان عسلویه برگزار شد.