محمدامین.شایسته.نیا

24 خرداد 1402
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: ۴۵۰۰۰ خدمت در برنامه پزشک خانواده روستایی شهرستان عسلویه انجام شده است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: بیش از ۴۵ هزار و ۷۴۸ خدمت در برنامه پزشک خانواده روستایی شهرستان عسلویه انجام شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خبر داد؛ دانش آموزان نقش اصلی را در تشویق خانواده‌ها به فرزند آوری ایفا می‌کنند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: دانش آموزان نقش اصلی را در تشویق خانواده‌ها به فرزند آوری ایفا می‌کنند.

20 آذر 1401
با شعار دسترسی همگان به خدمات پیشگیری و تشخیص اچ آی وی؛ کمپین اطلاع‌رسانی ایدز در شهرستان عسلویه برگزار شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: کمپین اطلاع‌رسانی ایدز با شعار دسترسی همگان به خدمات پیشگیری و تشخیص اچ آی وی در شهرستان عسلویه برگزار شد.