محمدحسین.ستوده

29 مهر 1398
انتصاب یک بوشهری در کمیته فنی ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت
مهندس محمدحسین ستوده رئیس اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حفظ سمت به عنوان عضو کمیته فنی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت منصوب شد.

2 مهر 1398
مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ به عنوان خط مقدم حوزه سلامت در نجات جان شهروندان نقش حیاتی دارند
مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نقش پایگاه‌های اورژانس به عنوان خط مقدم حوزه سلامت در حفظ و نجات جان شهروندان حیاتی و مهم است.

27 امرداد 1397
میز خدمت در تمامی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر راه‌اندازی شد/ گزارش تصویری
مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از راه‌اندازی میز خدمت در تمامی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد.

مدیر جدید بازرسی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شد/ گزارش تصویری
مدیر جدید اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور قائم‌مقام رییس دانشگاه در امور برنامه‌ریزی معرفی شد.