مراکز‌درمانی

16 فروردين 1394
کیفیت ساخت پروژه‌های بهداشتی درمانی اهمیت ویژه‌ای دارد
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افتتاح حتی یک روز زودتر پروژه‌های بهداشتی و درمانی برای ارایه خدمات بیشتر به هم استانی‌هایمان مهم است اما کیفیت ساخت پروژه‌ها قطعاً از اهمیت بیشتری برخوردار است.

13 فروردين 1394
بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی از مراکز بهداشتی درمانی جنوب استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر از چند مرکز بهداشتی درمانی جنوب استان بازدید کرد.

11 فروردين 1394
بازدید سرزده از مراکز بهداشتی درمانی استان بوشهر در تعطیلات نوروز/ گزارش تصویری
معاون دارو غذا دانشگاه علوم پزشکی بوشهردرادامه بازدیدهای سرزده از مراکز بهداشتی درمانی در تعطیلات نوروز از چند مرکز و داروخانه بازدید کرد.

9 فروردين 1394
بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر زیر ذره بین بازرسی ویژه تعطیلات نوروزی/ گزارش تصویری
نماینده ویژه رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بخش های مختلف بیمارستان شهدای خلیج فارس بازدید کرد.

6 فروردين 1394
بازدید از مراکز درمانی شهرستان دشتستان در ایام نوروز/ گزارش تصویری
در ادامه طرح نظارت بر مراکز درمانی استان بوشهر در ایام نوروز معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم ‏پزشکی بوشهر از چند مرکز درمانی شهرستان دشتستان و پایگاه‌های اورژانس جاده ای 115 بازدید کرد.‏