مراکز.درمانی

26 مهر 1402
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ساختار بی‌نظیری در فرایند تجهیز مراکز درمانی کشور و مناطق محروم وجود دارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ساختار بی‌نظیری در چارت سازمانی وزارت بهداشت به نام هیات امنای صرفه‌جویی ارزی در فرایند تجهیز و تکمیل مراکز بهداشتی درمانی کشور و مناطق محروم وجود دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تمام مراکز درمانی استان بوشهر برای حوادث احتمالی چهارشنبه آخر سال آماده‌باش هستند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال تمامی پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی و مراکز درمانی استان بوشهر برای حوادث احتمالی در حالت آماده‌باش کامل هستند.

20 امرداد 1397
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: ۱۱۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور بازسازی و احداث شد
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت در طول دولت تدبیر و امید ۱۱۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور بازسازی و احداث‌شده است.

18 امرداد 1397
معاون درمان وزیر بهداشت از بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان بوشهر بازدید کرد
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر خود به استان بوشهر با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان از چند بخش این مرکز درمانی بازدید کرد.

18 امرداد 1397
معاون درمان وزیر بهداشت از بیمارستان زینبیه (س) خورموج بوشهر بازدید کرد
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر خود به استان بوشهر با حضور در بیمارستان زینبیه (س) خورموج از چند بخش این مرکز درمانی بازدید کرد.

11 شهريور 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: طرح جامع ساماندهی مراکز درمانی خصوصی در دشتستان آغاز شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از آغاز طرح جامع ساماندهی مراکز درمانی خصوصی در این شهرستان خبر داد.

بازدید معاون درمان دانشگاه از مراکز درمانی شهرستان گناوه/ گزارش تصویری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نخستین روزهای فعالیت خود در سمت معاونت درمان دانشگاه، صبح روز جمعه از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گناوه و پایگاه اورژانس جاده ای بازدید کرد.

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی از مراکز بهداشتی درمانی جنوب استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر از چند مرکز بهداشتی درمانی جنوب استان بازدید کرد.