مردان

کارشناس میان‌سالان و سالمندان شبکه بهداشت و درمان کنگان: 66 درصد مردان میان‌سال کنگانی سه دوز واکسن کرونا دریافت کرده اند
کارشناس میان‌سالان و سالمندان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: 66 درصد مردان میان‌سال کنگانی سه دوز واکسن کرونا دریافت کرده اند.

هفته سلامت مردان ایران و واکسیناسیون حداکثری
مردان با توجه به داشتن مراودات اجتماعی بیشتر نسبت به بانوان، می‌توانند با دریافت دوز سوم واکسن کرونا در محافظت جمعی برعلیه کرونا مشارکت بیشتری داشته باشند.

نقش فعالیت بدنی در پیشگیری از بروز بیماری‌های عفونی/حفظ فاصله از دیگران هنگام ورزش
کارشناس مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: فعالیت بدنی علاوه بر جلوگیری از بیماری‌های غیر واگیر و در تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با بیماری‌های عفونی نقش مهمی دارد.

کارشناس برنامه سلامت مردان شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سن و جنسیت در ابتلا یا شدت علائم بیماری کرونا تأثیرگذار هستند
کارشناس برنامه سلامت مردان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: سن و جنس به عنوان دو فاکتور بسیار مهم در ابتلا یا شدت علائم بیماری کرونا تأثیرگذار هستند.

مردان به علت شاغل بودن و تماس‌ بیشتر با محيط خارج از منزل در معرض خطر بيشتري قرار دارند
کارشناس برنامه ميانسالان و سالمندان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: شاغل بودن اکثر مردان به عنوان نان‌آور خانواده سبب مي‌شود که تماس‌ بیشتری با محيط خارج از خانه داشته و در معرض خطر بيشتري قرار گيرند.

24 تير 1399
با محوریت اجرای گام دوم مبارزه با کرونا؛ طرح ضربتی بازدید بهداشتی از ۱۹۹ آرایشگاه شهر بوشهر به اجرا درآمد
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با محوریت اجرای گام دوم مبارزه با کرونا طرح ضربتی بازدید بهداشتی از ۱۹۹ آرایشگاه شهر بوشهر به اجرا درآمد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مردان طول عمر کوتاه‌تری نسبت به زنان دارند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مردان هم به دلایل مشابه و هم مشکلات، مواجهات و عوامل خطر اختصاصی متعدد، طول عمر کوتاه‌تری نسبت به زنان دارند.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: ارتقای سلامت مردان به‌عنوان یک بحران خاموش نیازمند پیگیری جدی است
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نیاز است ارتقای سلامت مردان به‌عنوان یک بحران خاموش به‌طورجدی پیگیری شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: نیاز به بالا رفتن سواد سلامت در بین مردان احساس می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: با توجه به مخاطرات عدیده‌ای که سلامت مردان را به خطر می‌اندازند نیاز به بالا رفتن سواد سلامت در بین مردان احساس می‌شود.

حساس‌سازی مردان ایران برای پیشگیری از مخاطرات سلامت ضروری است
کارشناس سلامت خانواده مرکز بهداشت بوشهر گفت: حساس‌سازی مردان ایران برای پیشگیری از مخاطرات سلامت ضروری است.

مردان فعال‌تر، مردان سالم‌تر
مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هفته اول اسفندماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان ایران نام‌گذاری شده که شعار امسال " مردان فعال‌تر، مردان سالم‌تر " است.

هفته ملی سلامت مردان ایرانی در گناوه
مراسم پیاده‌روی به مناسبت بزرگداشت هفته ملی سلامت مردان ایرانی توسط کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از درب شبکه بهداشت و درمان تا شهدای گمنام برگزار شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تلاش برای حفظ و ارتقای سلامت مردان به‌عنوان نیروهای مولد جامعه ضروری است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تلاش برای حفظ و ارتقای سلامت مردان به‌عنوان نیروهای مولد جامعه ضروری است.

ورزش؛ کلید طلایی سلامت مردان
مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هفته اول اسفندماه به‌عنوان هفته ملی سلامت مردان ایران نام‌گذاری شده است که شعار امسال "ورزش؛ کلید طلایی سلامت مردان " است.

معاون شبکه بهداشت و درمان گناوه: خدمات مستمر حوزه سلامت مردان در گناوه ارایه می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: خدمات مستمر در زمینه سلامت مردان در گناوه ارایه می‌شود.

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی: پایگاه سلامت در میدان مرکزی شهر گناوه دایر شد
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: این شبکه به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی اقدام به برپایی پایگاه سلامت در میدان مرکزی این شهر کرده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: برنامه‌های هفته سلامت مردان در شهرستان تنگستان برگزار می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: برنامه‌های هفته سلامت مردان در شهرستان تنگستان باهدف حساس سازی مردان نسبت به‌سلامت خود و افزایش دسترسی آنان به اطلاعات سلامتی برگزار می‌شود.

تأکید مضاعف بر سلامت مردان در هفته ملی سلامت مردان
هفته اول اسفند به‌عنوان هفته ملی سلامت مردان ایران نام‌گذاری شده است.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: حساس‌سازی مردان ایرانی برای پیشگیری از مخاطرات سلامت ضروری است
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: حساس‌سازی مردان ایرانی برای پیشگیری از مخاطرات سلامت ضروری است.

بخشدار شهر آب پخش: طرح تحول نظام سلامت موجب رضایت‌مندی مردم شده است
بخشدار شهر آب پخش گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان موجب رضایت‌مندی مردم به‌خصوص قشر آسیب‌پذیر جامعه شده است.

به مناسبت هفته سلامت مردان کلاس آموزشی قوانین راهنمایی و رانندگی جهت دانش آموزان شهرستان دیلم برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت مردان کارگاه آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی برای دانش‌آموزان پسر با همکاری فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان دیلم در محل آموزشگاه راهنمایی و رانندگی نوین شهرستان برگزار شد.

متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خطرات محیط کار در کمین سلامت مردان است
متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اینکه بیشتر مشاغل سخت و پر خطر توسط مردان انجام می‌شود به این دلیل آن‌ها بیشتر در معرض خطراتی مانند قطع عضو، بریدگی اعضا و سوختگی قرار دارند.

فرمان سلامتی در دستان شماست بمناسبت 1 تا 7 اسفند هفته "سلامت مردان ایرانی"
مسئول سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: بیماری‌ها و خطراتی که مردان در معرض آنها هستند با زنان متفاوت می باشد و یکی از مهمترین علل سال‌های از دست رفته عمر مردان در تمام سنین به ویژه جوانان،سوانح و حوادث ترافیکی می باشد.

بخش داخلی مردان بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان راه اندازی شد
رییس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت : بخش داخلی مردان با حضور مسئولین بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان راه اندازی شد.

خطرات ناشی از حوادث رانندگی مردان را بیشتر تهدید می‌کند
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت : بیماری ها و خطراتی که مردان در معرض آن ها هستند با زنان متفاوت است و خطرات ناشی از حوادث رانندگی مردان را بیشتر تهدید می‌کند.