مرکز.خدمات.سلامت

9 شهريور 1401
در هفتمین روز از هفته دولت انجام گرفت؛ ششمین مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان عسلویه در روستای زبار افتتاح شد/ گزارش تصویری
در روز پایانی هفته دولت با حضور مسئولین استانی، شهرستانی و محلی، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی زبار افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

7 شهريور 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: عملیات اجرایی پانسیون پزشک، ماما و مرکز خدمات جامع سلامت محمدی آغاز شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از آغاز عملیات اجرائی پانسیون پزشک، ماما و مرکز خدمات جامع سلامت در روستای محمدی شهرستان گناوه خبر داد.

9 شهريور 1400
در شهرستان دشتی صورت گرفت؛ آغاز عملیات اجرایی پروژه خیر ساز مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ واحد پانسیون روستای چارک
در آیینی هم‌زمان با آخرین روز از هفته دولت و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و جمعی از مسئولین، عملیات اجرایی پروژه خیر ساز مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ واحد پانسیون روستای چارک شهرستان دشتی آغاز شد.

22 خرداد 1398
ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی درمانی جزیره قهرمان خارگ با بهره‌برداری از ۲ طرح بهداشتی درمانی
با بهره‌برداری از مرکز جامع خدمات سلامت و مرکز خدمات سلامت دهان و دندان در جزیره قهرمان خارگ زیرساخت‌های بهداشتی درمانی این جزیره ارتقاء یافت.