مرکز.واکسیناسیون

بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز واکسیناسیون کوثر شهرستان بوشهر / گزارش تصویری شماره ۷

بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز واکسیناسیون کوثر به روایت تصویر
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن بازدید از مرکز واکسیناسیون کوثر از تمامی هم‌استانی‌ها درخواست کرد جهت تکمیل واکسیناسیون خود به مراکز مربوطه مراجعه کنند.

9 شهريور 1400
رییس شبکه بهداشت و درمان جم: افتتاح دومین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهر جم / ظرفیت روزانه تزریق واکسن در جم به هزار نفر رسید
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: سالن تجمیعی شماره ۲ شهر جم جهت تسریع در امر واکسیناسیون کرونا راه‌اندازی شد.

2 شهريور 1400
روایت تصویری از بازدید دبیر ستاد مقابله با کرونای استان بوشهر از پایتخت انرژی ایران عسلویه
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه رئیس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، رئیس و مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان، نماینده ویژه مدیرعامل و رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت کشور در استان‌های بوشهر، فارس و هرمزگان از پایگاه‌های تجمیعی و ...

2 شهريور 1400
به روایت تصاویر؛ بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهر جم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، صبح امروز دکتر سعید کشمیری رییس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر جعفر زارع زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان و احمد قاسمی رییس شبکه بهداشت و درمان جم از مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهر جم بازدید کردند.

فرماندار دیر: خانواده‌ها نقش مؤثرتری در شتاب بخشی به اجرای واکسیناسیون کرونا سالمندان ایفا کنند
فرماندار شهرستان دیر گفت: خانواده‌ها نقش مؤثرتری در شتاب‌بخشی اجرای واکسیناسیون و افزایش پوشش واکسن تزریق شده به سالمندان ایفا کنند.