مسعود.صداقت

تشریح عملکرد مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به تشریح عملکرد مدیریت امور حقوقی دانشگاه پرداخت.

25 تير 1402
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اصلاح قانون دیوان عدالت اداری/ کمیته فرعی رفع اختلاف در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل‌شده است
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اصلاح قانون دیوان عدالت اداری خبر داد و گفت: کمیته فرعی رفع اختلاف در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل‌شده است.

مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کارشناسان حقوقی دانشگاه کارت ضابط قضایی دریافت می‌کنند/ گزارش تصویری
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کارشناسان حقوقی دانشگاه کارت ضابط قضایی دریافت می‌کنند.

رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تعامل بیشتر با دبیرخانه امور حقوقی قطب ۵، زمینه‌ساز تقویت جایگاه امور حقوقی دانشگاه است
مشاور اجرایی رئیس دانشگاه و رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اهمیت امور حقوقی در دانشگاه‌ علوم پزشکی بوشهر بر هیچ‌کس پوشیده نیست و برای تقویت این جایگاه، تعامل با دبیرخانه امور حقوقی کلان منطقه ۵ باید گسترش پیدا کند.

17 دی 1401
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی: پاسخگویی به موقع به 650 پرونده جاری در دیوان عدالت اداری از ابتدای تیرماه سالجاری تاکنون
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از ابتدای تیرماه سالجاری تاکنون این مدیریت به بیش از 650 پرونده جاری در دیوان عدالت اداری با تنظیم لوایح دفاعیه، پاسخ به موقع داده است.

1 آذر 1401
جهت بهبود وضعیت املاک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ مدیر کل حقوقی وزارت بهداشت به بوشهر سفر کرد/ گزارش تصویری
جهت بهبود وضعیت املاک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مدیرکل حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان بوشهر سفر کرد.

25 خرداد 1401
با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ مسعود صداقت به‌عنوان سرپرست مدیریت امور حقوقی دانشگاه منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی مسعود صداقت را به‌عنوان سرپرست مدیریت امور حقوقی دانشگاه منصوب کرد.

2 آذر 1400
در گفتگوی رسانه‌ای مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مطرح شد؛ گزارشی از روند پروژه زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/گزارش تصویری
مسعود صداقت مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفتگویی، گزارشی از روند پروژه زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارائه نمود.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خوابگاه ۲۱۰ نفری این دانشگاه در مراحل پایانی ساخت قرار دارد
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خوابگاه 210 نفری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با امکانات متعدد جهت رفاه حال دانشجویان در حوزه فرهنگی و ورزشی توسط بنیاد 15 خرداد کلید خورده و امروز در مراحل پایانی ساخت قرار دارد.

مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فضاهای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توسعه می‌یابد
مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از توسعه فضاهای ورزشی این دانشگاه خبر داد.

12 خرداد 1398
خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مهرماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد
مدیر دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ساخت و تجهیز خوابگاه دخترانه 200 نفره دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مهرماه امسال به پایان رسیده و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

به مناسبت هفته خوابگاه‌ها؛ خوابگاه‌های نمونه و برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی می‌شوند
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در هفته جاری، خوابگاه‌های نمونه و برتر دانشگاه معرفی و طی مراسمی از ساکنان این خوابگاه‌ها تجلیل به عمل می‌آید.

12 شهريور 1396
مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی: پوشش خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 100 در صد است/ بهبود و گسترش فضاهای خوابگاهی، اداری، سلف‌سرویس و ورزشی
مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پوشش 100 درصدی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: با بهبود و گسترش فضاهای خوابگاهی نه‌تنها کمبود تخت خوابگاهی نداریم بلکه ۴۰ تا ۵۰ تخت بیشتر از نیاز دانشجویان تأمین‌شده است.