|
|
|
|
|
|
|
|
4 شهريور 1396 گواهینامه حلال یا نشان حلال چیست؟ کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: حلال بهعنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است. | | | |
|
|
|
|
|
|
|
1 امرداد 1396 هشدار درباره فرآوردههای غذایی فاقد مجوز بهداشتی" به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو بوشهر، سازمان غذا و دارو اعلام کرد: فرآوردههای غذایی ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﯽ ﺳﺎن، ﭘﻨﯿﺮ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪي ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺳﻮﭘﺮ ﻟﯿﻘﻮان اﺻﻞ بانام تجاری ﺷﺎﻫﺴﯽ، اﻧﻮاع ادوﯾﻪ بانامهای تجاری ﺧﺎﻧﻮاده، ﺳﻮﻣﮏ، ﮔﻠﺴﺎران، ﺑﯿﻄﺎس، ﺻﻤﯿم، ﻧﻤﮏ بانام تجاری ﺷﻮر ر ... | | | |
|
27 تير 1396 اعداد درجشده بر روی بطریهای پلاستیکی به چه معنی است؟ به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، اخیراً در شبکههای اجتماعی اخبار نادرستی مبنی بر اینکه اعداد مندرج بر روی بطری آبمعدنی و یا سایر ظروف یکبارمصرف پلاستیکی به معنی امکان استفاده مجدد از بطری و ظروف پلاستیکی به تعداد 2 یا 4 ی ... | | | |
|
|
|
16 اسفند 1395 سس سالاد کنز مجوز بهداشتی ندارد روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد: سس سالاد با مارک تجاری کنز (KENS) محصول کشور آمریکا فاقد مجوز وزارت بهداشت است. | | | |
|
|
9 اسفند 1395 روغن شترمرغ با نام تجاری تکسو مجوز قانونی ندارد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد: بر اساس گزارش اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو کشور، روغن شترمرغ با نام تجاری تکسو فاقد هرگونه مجوز قانونی است و خریدوفروش و مصرف آن در کشور ممنوع اس ... | | | |
|