معاون.بهداشت.دانشگاه

8 خرداد 1401
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پژوهش‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که بتواند شاخص‌های بهداشتی را در عمل ارتقا دهد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سمت‌وسوی پژوهش‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که بتواند شاخص‌های بهداشتی را در عمل ارتقا بدهد.

9 فروردين 1401
سفرهای شهر به شهر برای ارتقا حوزه بهداشت/خیرین شهرستان دیر، همکاران معاونت بهداشت دانشگاه بوشهر در سلامتی مردم
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه در ادامه سفرهای شهر به شهر خود برای جلب کمک و ارتقا حوزه بهداشت، این بار به ایستگاه دیر رسید.

9 فروردين 1401
فرماندار شهرستان دیر: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دورافتاده‌ترین مناطق استان خدمات ارائه می‌دهد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، فرماندار شهرستان دیر در نشستی دوستانه با سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وزارت بهداشت از معدود وزارتخانه‌هایی است که در دورافتاده‌ترین مناطق کشور خدمات ارائه می‌دهد.

11 تير 1399
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شیوع ویروس کرونا در استان بوشهر روند افزایشی دارد/ پیشگیری تنها درمان کرونا است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بروز بیماری کووید 19 در استان بوشهر نیز مانند خیلی از جاهای کشور بعد از کاهش خوبی که در اواخر فروردین و نیمه اول اردیبهشت داشت، مجدداً رو به افزایش گذاشته است.