معاون.تحقیقات.فناوری

24 دی 1401
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آزمایشگاه رادیو دارو در آزمایشگاه پیش بالینی مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس راه‌اندازی و تجهیز می‌شود
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به‌زودی و با کمک متخصصین این حوزه بناست آزمایشگاه رادیو دارو در آزمایشگاه پیش بالینی مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس راه‌اندازی و تجهیز می‌شود.

4 دی 1401
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رعایت و دانستن راهنماهای اختصاصی اخلاق در پژوهش برای پژوهشگران ضروری است
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پژوهشگران علاوه بر آگاهی از راهنماهای عمومی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی، لازم است راهنماهای اختصاصی اخلاق در پژوهش را دانسته و رعایت کنند.

29 آذر 1401
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه دوم در سه محور تحقیقات و فناوری در کشور شد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با انجام فرایند ارزشیابی و رتبه‌بندی جامع تحقیقات و فناوری همه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در سال ۱۴۰۰، دانشگاه بوشهر موفق به کسب رتبه دوم در سه محور شد.

10 شهريور 1401
ارزیابان وزارت بهداشت از مرکز رشد زیست‌فناوری دریایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید کردند/گزارش تصویری
ارزیابان دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت از گروه توسعه فناوری سلامت و مرکز رشد زیست‌فناوری دریایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید کردند.

1 شهريور 1400
ارتقای رتبه وبومتریکس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر مبنای نظام رتبه‌بندی وبومتریکس
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از ارتقای رتبه وبومتریکس این دانشگاه بر مبنای نظام رتبه‌بندی وبومتریکس خبر داد.

بر اساس شاخص دانشگاه استنفورد؛ عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس شاخص دانشگاه استنفورد، دکتر بهمن رماوندی، عضو هیأت علمی و محقق برجسته دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.