مقابله.با.کرونا

6 امرداد 1399
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: با همراهی همه آحاد جامعه روند ابتلا و بستری موارد کرونا از حالت افزایشی خارج شد/ همچنان پروتکل‌ها را رعایت کنیم
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با همراهی همه آحاد جامعه در برقراری محدودیت‌ها، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی روند ابتلا و بستری به دلیل ابتلا به ویروس کووید ۱۹ در استان از حالت افزایشی خارج‌شده است.

6 امرداد 1399
استاندار بوشهر: محدودیت‌های کرونا یک هفته دیگر تمدید می‌شود
استاندار بوشهر گفت: با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، محدودیت‌های کرونایی در استان بوشهر این هفته نیز تمدید می‌شود.

1 تير 1399
باهدف کنترل و پیشگیری از کرونا در استان بوشهر: پارک‌ها و سواحل استان بوشهر تعطیل و تعطیلی تالارهای پذیرایی برای دو هفته دیگر تمدید شد
استاندار بوشهر گفت: باهدف کنترل و پیشگیری از کرونا در استان بوشهر پارک‌ها و سواحل استان تعطیل و تعطیلی تالارهای پذیرایی برای دو هفته دیگر تمدید شد.

دهمین جلسه کمیته مدیریت ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس با حضور استاندار بوشهر برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه دهمین جلسه کمیته مدیریت ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس مقابله با محوریت بررسی اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا ویروس برگزار شد.