مهندس.محمدصادق.موجی


7 فروردين 1403
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: افراد روزه‌دار با حذف یک وعده غذایی، سموم بدن را دفع می‌کنند
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: افراد روزه‌دار با حذف یک وعده غذایی، سمومی را که در طی سالیان عمر در بدن ذخیره کرده‌اند دفع می‌کنند.

 

12 مهر 1400
فرآورده‌های لبنی نقش اساسی در استحکام استخوان‌ها به ویژه در دوران کودکی و نوجوانی دارد
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: فرآورده‌های لبنی نقش اساسی در رشد و استحکام استخوان‌ها به ویژه در دوران کودکی و نوجوانی دارد.

 

25 شهريور 1398
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: استفاده از نمک ید دار تصفیه‌شده در پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید مؤثر است
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: استفاده از نمک ید دار تصفیه‌شده یک استراتژی مناسب، ارزان و مؤثر در پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید است.

 

4 شهريور 1397
مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت بوشهر: مصرف نمک‌های تصفیه نشده تهدیدی جدی برای سلامت مردم است
مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: مصرف نمک‌های تصفیه نشده، نمک دریا و سنگ نمک موجب بروز پیامدهای بهداشتی در جامعه شده و تهدیدی جدی برای سلامت مردم است.

 

21 خرداد 1397
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر: وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان داشت: بهتر است وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود.

 

20 دی 1396
کمپین بسیج ملی تغذیه در شهرستان بوشهر برگزار می‌گردد
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان از برگزاری بسیج ملی تغذیه با شعار "پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم" خبرداد.

 

11 امرداد 1395
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: چگونه می‌توان عسل و آب‌لیموی تقلبی را از اصل تشخیص دهیم
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: با شناخت برخی نکات در رابطه با عسل و آب‌لیموی طبیعی می‌توان نوع طبیعی و تقلبی آن را از هم تشخیص داد به‌گونه‌ای که تشخیص عسل طبیعی از غیرطبیعی از طریق مزه کردن غیرممکن است.

 
 
 
< >