مواد.غذایی

12 مهر 1401
۳۹ واحد صنفی در شهرستان بوشهر به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شدند
کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به‌منظور تأمین سلامت مصرف‌کنندگان، ۳۹ واحد صنفی شهرستان بوشهر در تابستان سال جاری به دلیل تخلفات بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط پلمب شدند.

24 خرداد 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: انجماد یکی از بهترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: انجماد یکی از بهترین روش‌های نگهداری انواع گوشت‌ها نظیر گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های دریایی است.

27 مهر 1400
انتخاب غذا و مواد غذایی یکی از عوامل مهم در حفظ و تأمین سلامت است
کارشناس مسئول بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: انتخاب غذا و مواد غذایی یکی از عوامل مهم در حفظ و تأمین سلامت است.

مسئول واحد سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: تاریخ انقضا، تنها فاکتور تضمین سلامت مواد غذایی نیست
مسئول واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تاریخ انقضا، تنها فاکتور تضمین سلامت مواد غذایی نیست.

نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت جامعه دارد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کنترل و نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد.

22 امرداد 1398
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: اطمینان از سلامت مواد غذایی اولویت بهداشت محیط و حرفه‌ای شهرستان بوشهر است
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اطمینان از سلامت مواد غذایی از مهم‌ترین فعالیت‌ها و اولویت اصلی بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان بوشهر است.

8 فروردين 1398
از ابتدای اجرای طرح بسیج سلامت نورزی تاکنون؛ انجام 237 موردسنجش در مراکز حساس مواد غذایی شهرستان کنگان
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: از ابتدای اجرای طرح بسیج سلامت نورزی در شهرستان کنگان تاکنون 237 موردسنجش با تجهیزات پرتابل انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یکهزار و ۴۸۴ بازرسی بهداشتی از مراکز حساس عرضه کننده مواد غذایی در استان بوشهر / بیش از ۷ هزارکیلوگرم اجناس فاسد و تاریخ مصرف گذشته جمع آوری و معدوم شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در طرح تشدید کنترل مراکز تهیه، توزیع، نگهداری و عرضه مواد غذایی حساس در استان بوشهر بیش از یکهزار و ۴۸۴ بازرسی بهداشتی صورت گرفت.

طرح بررسی وضعیت تغذیه و الگوی مصرف مواد غذایی در شهرستان کنگان آغاز شد
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد در شهرستان کنگان آغاز شد.

اجرای طرح ضربت جمع‌آوری مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در دیلم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، طرح ضربت جمع‌آوری و معدوم‌سازی مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در شهرستان دیلم اجرا و بیش از ۲۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری گردید.

7 مهر 1397
کشف و جمع‌آوری ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و تاریخ گذشته در تنگستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: طرح ضربت جمع‌آوری و معدوم‌سازی مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در شهرستان تنگستان اجرا و ۲۰۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته در این شهرستان کشف، جمع‌آوری و امحا شد.

14 شهريور 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: در سال جاری بیش از یکهزار و ۷۷۰ نمونه مواد غذایی و آشامیدنی در تنگستان تهیه و آزمایش‌شده است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: در سال جاری بیش از یکهزار و ۷۷۰ نمونه مواد غذایی و آشامیدنی در تنگستان تهیه و آزمایش‌شده است.

7 امرداد 1397
طرح ضربت بازدید و کنترل مراکز توزیع مواد غذایی در شهرستان دیلم اجرا شد
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: طرح ضربت بازدید و کنترل مراکز توزیع مواد غذایی در قالب سه تیم در شهرستان دیلم اجرا و مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته و غیرقابل‌مصرف کشف و جمع‌آوری شد.

اجرای طرح ضربت در 70 کارخانه و کارگاه تولیدی مواد غذایی و بهداشتی در دشتستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از اجرای طرح ضربت در 70 کارخانه و کارگاه تولیدی مواد غذایی و بهداشتی در سطح شهرستان دشتستان خبر داد.

کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان: تضمین امنیت و سلامت مواد غذایی با نظارت همراه با آموزش میسر می‌شود
کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: تضمین امنیت و سلامت مواد غذایی با نظارت همراه با آموزش میسر می‌شود.

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی شهرستان دیلم آماده بهره‌برداری شد
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در مرکز خدمات جامع سلامت حضرت فاطمه (س) شهرستان دیلم تکمیل، تجهیز و آماده بهره‌برداری شد

بازدید از مراکز حساس مواد غذایی در شهرستان دیلم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، بازدید از مراکز حساس عرضه مواد غذایی شهرستان دیلم به منظور آمادگی و خدمات رسانی بهتر جهت مسافرین نوروزی و عموم مردم و جلوگیری از هرگونه خطرات احتمالی و مسمومیت‌ها صورت پذیرفت.

مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته و فاقد مجوز بهداشتی در شهر اهرم جمع‌آوری شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان از جمع‌آوری 380 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته و فاقد مجوز بهداشتی در سطح شهر اهرم خبر داد.

از ابتدای سال جاری تاکنون؛ بیش از یک‌تن مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در تنگستان کشف و از چرخه مصرف خارج گردید
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 1200 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته و غیرقابل‌مصرف توسط بازرسان بهداشت محیط این شهرستان کشف و از چرخه مصرف خارج گردید.

23 مهر 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از مراکز عرضه شهرستان گناوه جمع‌آوری شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بیش از 600 لیتر نوشابه تاریخ‌مصرف گذشته توسط واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از مراکز عرضه جمع‌آوری شد.

19 مهر 1396
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: بیش از یک‌تن مواد غذایی فاسد در بوشهر معدوم شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بیش از یک‌تن مواد غذایی فاسد در شرکت‌ها و کارگاه‌های نگهداری و عرضه مواد غذایی در شهرک صنعتی بوشهر جمع‌آوری و معدوم شد.

15 مهر 1396
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در بوشهر معدوم شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بیش از ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شرکت‌ها و کارگاه‌های نگهداری و عرضه مواد غذایی در شهرک صنعتی بوشهر جمع‌آوری و معدوم شد.

28 شهر¡