نانوایی

24 فروردين 1401
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: طرح ضربتی بازرسی از نانوایی‌های شهرستان بوشهر اجرا شد
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با توجه به ضرورت نظارت و کنترل بر رعایت موارد بهداشتی در واحدهای نانوایی، طرح ضربتی بازدید از نانوایی‌های شهرستان اجرا شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: عدم توجه به اصول بهداشتی در نانوایی‌ها احتمال انتقال ویروس کرونا را افزایش می‌دهد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی همچون نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری است.

عرضه کیسه‌های پلاستیکی در نانوایی‌های شهر آبپخش ممنوع شد
شورای اسلامی شهر آبپخش در راستای اعتلای شاخصه‌های سلامت شهروندان، کیسه‌های نایلونی را حذف و کیسه‌های پارچه‌ای را جایگزین کرد.

پلمپ نانوایی متخلف در شهرستان جم
یک واحد نانوایی متخلف در روستای بهارستان از توابع شهرستان جم پلمپ شد.

4 مهر 1396
بیش از 600 بازدید بهداشتی از نانوایی‌های دیّر/تنور نظارت بهداشتی بر نانوایی‌های دیّر داغ است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: بازرسان بهداشت محیط این شبکه در شش‌ماهه نخست سال جاری بیش از 600 بار از نانوایی سطح شهرستان دیّر بازدید کرده‌اند.

27 مهر 1395
تعطیلی و پلمپ یک واحد نانوایی در شهرستان گناوه
یک واحد نانوایی به علت رعایت نکردن مسایل بهداشتی در شهرستان گناوه تعطیل و پلمپ شد.

پلمب یک واحد متخلف نانوایی در شهر سیراف
یک واحد نانوایی به دلیل رعایت نکردن مسایل بهداشتی در شهر سیراف پلمب شد.