15 بهمن 1398استفاده از سرما بهترین روش برای نگهداری خرما استکارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: استفاده از سرما بهترین روش برای نگهداری خرما است.
22 دی 1398نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت جامعه داردرییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کنترل و نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد.
4 ارديبهشت 1397سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مسئولین فنی واحدهای تولیدی یکی از مؤثرترین بازوان اجرایی در سلامت و کیفیت مواد غذایی هستندسرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مسئولین فنی واحدهای تولیدی یکی از مؤثرترین بازوان اجرایی در سلامت و کیفیت مواد غذایی هستند.
4 شهريور 1396گواهینامه حلال یا نشان حلال چیست؟کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: حلال بهعنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.