نسرین.قاسمیان


15 بهمن 1398
استفاده از سرما بهترین روش برای نگهداری خرما است
کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: استفاده از سرما بهترین روش برای نگهداری خرما است.

 

22 دی 1398
نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت جامعه دارد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کنترل و نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد.

 

4 ارديبهشت 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مسئولین فنی واحدهای تولیدی یکی از مؤثرترین بازوان اجرایی در سلامت و کیفیت مواد غذایی هستند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مسئولین فنی واحدهای تولیدی یکی از مؤثرترین بازوان اجرایی در سلامت و کیفیت مواد غذایی هستند.

 

4 شهريور 1396
گواهینامه حلال یا نشان حلال چیست؟
کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: حلال به‌عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.

 
 
 
< >