نشست.مشترک

در نشست مشترک دانشگاه‌های علوم پزشکی فارس، بوشهر و هرمزگان در بندرعباس صورت گرفت؛ بررسی اپیدمیولوژی بیماری کرونا در سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان
با حضور دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، دکتر مطلق مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر بلایا وزارت بهداشت، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فارس، مدیران و کارشناسان حوزه بهداشت دانشگا ...

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۲۵ درصد سلامت مردم در اختیار دانشگاه علوم پزشکی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۲۵ درصد سلامت مردم در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و ۷۵ درصد در اختیار مردم و سایر دستگاه‌های اجرایی است.

کنگره شهدای دانشجوی استان بوشهر هشتم اسفند برگزار می‌شود
آیین اختتامیه کنگره شهدای دانشجوی استان بوشهر هشتم اسفندماه در شهر بوشهر برگزار می‌شود.

تفاهم‌نامه همكاري شبکه بهداشت و درمان و شهرداري دیر منعقد می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از انعقاد تفاهم‌نامه همكاري بين شبکه بهداشت و درمان و شهرداري بندر دیر در راستاي ارتقاي سلامت مردم، خبر داد.

31 شهريور 1395
اجرای برنامه‌های مشترک بهداشتی با آموزش‌وپرورش در مدارس استان در سال تحصیلی جدید
به‌منظور اجرای برنامه‌های مشترک بهداشتی با آموزش‌وپرورش در مدارس استان، نشستی به همین منظور برگزار شد.

10 شهريور 1395
با اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان بوشهر صورت گرفت: بهره‌مندی بیش از 2 میلیون نفر از خدمات درمان سرپایی
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت دو میلیون و 300 هزار نفر در استان بوشهر از بسته ویزیت بیماران سرپایی بهره‌مند شدند.

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شبکه بهداشت و درمان دشتستان با اردوگاه حرفه‌آموزی و کاردرمانی استان
در نشست مشترک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان و رییس اردوگاه حرفه‌آموزی و کاردرمانی استان بوشهر، تفاهم‌نامه‌ای به‌منظور ارتقای سلامت کارکنان، سربازان، زندانیان و خانواده زندانیان بین آنها امضا شد.