نظام.ارجاع

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح نظام ارجاع آماده اجراست/تأمین منابع، شرط موفقیت طرح
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه طرح نظام ارجاع آماده اجراست گفت: به شرطِ تأمین لوازم ضروری و منابع لازم، اجرای نظام ارجاع می‌تواند موفقیت‌های زیادی برای نظام سلامت داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نظام ارجاع الکترونیک تأثیر فراوانی بر رضایت‌مندی بیماران دارد/ برنامه نظام ارجاع الکترونیک، تحولی بزرگ در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جامعه است/ گزارش تصویری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نظام ارجاع الکترونیک با هدف کاهش هزینه‌های بیمار، دسترسی آسان به پزشک، انتخاب درست پزشک و ارائه خدمات زنجیروار، می‌تواند تأثیر فراوانی بر رضایت‌مندی بیماران داشته باشد.

نظام ارجاع الکترونیک سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان دشتستان آغاز شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نظام ارجاع الکترونیک سلامت و ارجاع بیماران به سطح دو، در چهار مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان دشتستان به صورت پایلوت آغاز شد.

23 تير 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نظام ارجاع الکترونیک سلامت در استان بوشهر آغازشده است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز طرح نظام ارجاع الکترونیک سلامت از ۱۵ تیرماه در استان بوشهر خبر داد.

14 آذر 1396
با حضور معاون وزیر بهداشت؛ استقرار نظام ارجاع الکترونیک سلامت در بوشهر آغاز شد/گزارش تصویری
طرح استقرار نظام ارجاع الکترونیک سلامت روز سه‌شنبه در آیینی با حضور معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بوشهر آغاز شد.

14 آذر 1396
معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: بوشهر از استان‌های پیشرو در نظام ارجاع است
معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: استان بوشهر یکی از 10 استان پایلوت در نظام ارجاع بوده و دارای کمترین اشکال در بین سایر استان‌ها است.

نظام ارجاع الکترونیک به‌صورت پایلوت در بوشهر اجرا می‌شود/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با توجه به سیاست‌های کلی برنامه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و اجرای نظام ارجاع الکترونیک در برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی ،دانشگاه علوم پزشکی و ...

17 مهر 1396
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ایجاد عدالت در بخش سلامت/ کیفیت خدمات درمانی افزایش می‌یابد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نظام ارجاع الکترونیک می‎تواند در کیفیت ارایه خدمات بهداشتی و درمانی مؤثر باشد.