نیکوکار

24 تير 1399
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و خیر حوزه سلامت؛ تفاهم‌نامه پروژه خیر ساز در شهر کاکی شهرستان دشتی امضا شد/ گزارش تصویری
در نشستی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و خیر حوزه سلامت تفاهم‌نامه احداث ساختمان بیمارستان منطقه‌ای در شهر کاکی شهرستان دشتی به امضا رسید.

توسط خیر گناوه‌ای صورت گرفت؛ پزشکان و پرستاران بخش کرونای بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آیینی توسط یکی از خیرین شهرستان گناوه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، فرماندار، امام جمعه و دیگر مسئولین شهرستان گناوه از پزشکان، پرستاران و پرسنل بخش کرونای بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) با اهداء هدایایی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

23 فروردين 1399
توسط یک کشاورز خیر صورت گرفت؛ اهدا ۲۰۰ میلیون ریال برای تقدیر و حمایت از مدافعان خط مقدم کرونا در استان بوشهر
حسین اندایش، کشاورز و خیر ساکن روستای تلخو شهرستان دشتی ۲۰۰ میلیون ریال برای تقدیر و حمایت از مدافعان خط مقدم کرونا در استان بوشهر اهدا کرد.

ساختمان جدید مرکز بهداشتی و درمانی حضرت فاطمه(س) به دست خیر نیکوکار دیلمی احداث خواهد شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت دیلم؛ مهندس عبدالحسین ناصری رئیس شبکه بهداشت و درمان دیلم در گفتگو با روابط عمومی این شبکه از احداث ساختمان جدید مرکز بهداشتی و درمانی حضرت فاطمه(س) (زایشگاه قدیم) به دست یکی از خیرین نیکوکار شهرستان خبر داد.